Veilig en betrouwbaar systeembeheer bij Niehof van der Meulen – Klantverhaal

Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs is een ambitieus zelfstandig accountantskantoor en al sinds 1952 werkzaam vanuit de vestiging in Dordrecht. Het bedrijf richt zich voornamelijk op het MKB, van detaillist tot zzp-er tot grote controleplichtige ondernemingen. Korte lijnen, persoonlijke aandacht en een directe en goede relatie staan hoog in het vaandel bij Niehof van der Meulen. Als accountantskantoor zijn we afhankelijk van een veilig en betrouwbaar systeem. Onze klanten zijn van ons afhankelijk en dus kunnen we geen risico`s nemen op het gebied van zekerheid en continuïteit. We waren niet tevreden over de voormalige ICT leverancier en daarom op zoek naar een nieuwe samenwerking met een gedegen partij. FourTOP sprak ons aan omdat ze met een vooruitstrevend plan kwamen dat goed bij ons paste.

Systeembeheer

Douwe van der Graaf: “Niehof van der Meulen beheerde voorheen bepaalde onderdelen van de ICT omgeving zelf. Gezien de steeds verder ontwikkelende techniek werd dit echter steeds lastiger. Wij hebben daarop een plan opgesteld en beheren de volledige ICT omgeving van het bedrijf. Zo is Niehof van der Meulen verzekerd van een veilig, betrouwbaar systeem en kunnen zij zich volledig op hun kernactiviteiten focussen.”

Joeri de Bruijn: “We zijn erg tevreden over de samenwerking met FourTOP. Doordat zij onze volledige ICT omgeving beheren, hebben we één aanspreekpunt voor alle vragen en opmerkingen. In het geval van directe issues worden we altijd snel geholpen. Dat geeft rust en bespaart ons tijd.”

Bent u ook afhankelijk van een veilig en betrouwbaar systeem? Of heeft u uitdagingen op het gebied van het beheer van gegevens? Neem gerust eens contact met ons op voor een adviesgesprek!