headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
Zorg & welzijn branche | Fourtop ICT

ICT voor zorg & welzijn

Onze oplossingen voor ICT vraagstukken in de zorg & welzijn branche!

Zorg & welzijn

Bij Fourtop ICT brengen we je organisatie verder!

Zorg & welzijn is in onze samenleving voor iedereen herkenbaar en relevant. Het is juist van belang dat er in deze sector zorgeloos gewerkt kan worden door alle medewerkers en we zien het als onze plicht om ze op het gebied van ICT optimaal te ondersteunen. In een beveiligde en AVG-compliant ICT omgeving kan iedere zorgmedewerker makkelijk en op elke gewenste locatie werken. Zo kan er integer en veilig omgegaan worden met privacygevoelige informatie. Samenwerken wordt leuker en makkelijker met de ICT diensten van Fourtop!

Zorg & welzijn branche | Fourtop ICT

Uitdagingen in de branche

In de enorm veranderde zorg & welzijn branche is de medische technologie met bijbehorende hulpmiddelen geavanceerder geworden dan ooit, waarbij digitale communicatie hierbij de standaard is geworden. Zorgmedewerkers moeten elkaar snel en makkelijk kunnen bereiken. Hiernaast wordt er in de zorgsector met veel privacygevoelige informatie gewerkt en de ICT hoort te ondersteunen bij het vertrouwelijk verwerken van deze informatie. Het doel is om een stabiele en goed beveiligde werkomgeving te creëren waarin alle medewerkers soepel met elkaar kunnen communiceren, maar hoe maakt ICT het mogelijk om leuker, makkelijker en veiliger met elkaar samen te werken?

Onze ICT oplossingen Cloudine | Fourtop ICT

In de zorg & welzijn branche zorgen we ervoor dat je ICT omgeving goed beveiligd en AVG-compliant is zodat je als organisatie integer om kunt gaan met vertrouwelijke informatie. Naast een veilige digitale werkomgeving helpen we ook met advies en het bewust maken van je medewerkers met behulp van trainingen. Hiernaast ondersteunt ICT bij goede samenwerkingen tussen alle zorgmedewerkers. Er kan makkelijk met elkaar gecommuniceerd worden, vanaf elk apparaat en waar de medewerker zich ook op dat moment bevindt. Stabiele ICT van Fourtop laat iedereen efficiënter werken zodat de volledige aandacht kan gaan naar de mensen die de zorg nodig hebben.

We hebben vertrouwen in onze beveiligde en AVG-compliant ICT omgeving van Fourtop, privacygevoelige informatie blijft intern. Ook kunnen onze zorgmedewerkers makkelijker en efficiënter samenwerken."

Ben je klaar voor Fourtop ICT en Cloudine? 

Fourtop ICT | Jouw ICT partner | We stay connected

22

Het aantal jaar dat Fourtop klaarstaat voor klanten en zorgt voor zorgeloze ICT!

Het aantal trotse bedrijven die al makkelijker en leuker samenwerken met Cloudine!

Cloudine | Fourtop ICT

14.108

Het aantal mensen waar met alle zorg de ICT omgeving voor wordt beheerd!

Verhalen van onze klanten

We zijn trots op onze zorg & welzijn klanten en laten je graag hun ervaringen lezen!

Van Straten Medical | Fourtop ICT

Van Straten Medical

"Fourtop voldoet aan de voor ons belangrijkste eigenschappen van een ICT partner, namelijk betrouwbaarheid en dat we op ze terug kunnen vallen wanneer dit nodig is. Het contact en de samenwerking is goed."

Meer lezen →
Salem | Fourtop ICT

Salem

"Ik voel me geen klant van Fourtop ICT. Het is meer een stukje partnership. Als het mis gaat, schuiven ze alles aan de kant, in de positieve zin van het woord en helpen ze je met man en macht."

Meer lezen →
Hospice De Cirkel | Fourtop ICT

Hospice de Cirkel

"We werken prettig samen met Fourtop. Ze leveren goed werk en reageren altijd vlot. Fourtop ontzorgt ons op het gebied van ICT en wij zijn blij met de belangeloze inzet van dit bedrijf voor ons hospice.”

Meer lezen →
Naar alle klantverhalen

Hebben wij je al overtuigd?

Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Bij ons ben je altijd welkom!

Afspraak