headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
ESET | Fourtop ICT

Onze beveiligingspartner ESET

Voor een optimaal beveiligde ICT omgeving

ICT security met ESET

Voor een optimaal beveiligde ICT omgeving
In onze mooie samenwerking met partner ESET zorgen we met de vele cybersecurity producten ervoor dat je zorgeloos gebruik kunt maken van de technologie en al haar voordelen. Dit Europese bedrijf is de nummer 1 Endpoint Security partner van de Europese Unie en wereldwijd beschermen ze al meer dan 110 miljoen gebruikers. ESET heeft de perfecte balans gevonden van snelheid, detectie en gebruiksgemak en dit is goed terug te zien in de bekroonde ICT-beveiligingsoplossingen, diensten en services. Samen met ESET halen we het beste uit de ICT security van je digitale werkomgeving! Een mooie quote van Dave Maasland, CEO van ESET Nederland: "We moeten naar simpele security die zich aanpast aan de organisatie, maar waar wel continu aandacht voor is. En dat borgen van die aandacht, een IT partner zoals jullie is dan cruciaal."

ESET | Fourtop ICT

Ons doel is Nederland veiliger maken, klanten veiliger maken. Maar wel vanuit eigen expertise, wij kijken vanuit security en jullie snappen ICT. Je moet het samen doen!"  Dave Maasland, ESET  Dave Maasland | ESET | Fourtop ICT

 

Neem contact op met Jaap van Fourtop ICT

Jaap van Oord | Fourtop ICT

Jaap van Oord 
T: 06 53637892
E: j.vanoord@fourtop.nl

Oplossingen van ESET

Onze beveiligingspartner ESET heeft vele ICT security oplossingen en mogelijkheden, waarvan er een aantal genoemd zullen worden. Zo houden we met behulp van het ESET Security Management Center (ESMC) de security van alle servers en PC's in de gaten op afstand, zo is er snel overzichtelijk waar je al goed beveiligd bent en waar nog wat aandacht nodig is. Een belangrijke security oplossing is End Point Protection Advanced. In deze combinatie van machine learning, menselijke expertise en geautomatiseerd beveiligingsbeheer ben je beschermd tegen onder andere ransomware en aanvallen. Ook is je bestandsopslag beveiligd met deze meerlaagse bescherming van ESET.

ESET ESMC | Fourtop ICT
Onze oplossingen zijn net zo goed als de partner die het implementeert. Bij Fourtop zie je dit terug, je krijgt energie van het partnerschap."  Dave Maasland, ESET  Dave Maasland | ESET | Fourtop ICT

Oplossingen van ESET

We kunnen je ook helpen met ESET File Security voor Microsoft Windows servers. Deze oplossing biedt geavanceerde beveiliging voor bijvoorbeeld de overdracht van je bedrijfsgegevens via alle servers en voor je bestandsopslag in het netwerk zodat de continuïteit van je bedrijf kan worden gegarandeerd. Hiernaast is ESET Threat Hunting voor het detecteren van bedreigingen in je netwerk erg belangrijk. Voor elke vorm van een bedreiging voor je ICT omgeving kunnen we samen met ESET de juiste oplossing bieden! 

ESET | Fourtop ICT

Maak een afspraak

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze beveiligingspartner ESET?
Neem contact met ons op en maak een afspraak! We bespreken graag alle opties met je. 

Afspraak