headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
ICT Security | Fourtop ICT

ICT Security

Wij zorgen er voor dat jouw bedrijf optimaal is beschermd tegen aanvallen en datalekken

Zorgeloos werken

Het zorgeloos gebruik kunnen maken van de technologie en al haar voordelen, dat is wat wij met onze cybersecurity producten jou en je organisatie bieden! 

Hackers buiten houden

ICT hackers gaan steeds slimmer te werk en we helpen je graag om ze buiten de deur te houden met behulp van verschillende ICT security oplossingen.

Data binnen houden

De basis van je organisatie is je bedrijfsdata en deze moet altijd goed controleerbaar en veilig opgeslagen zijn. Met goede ICT security blijven je gegevens in jouw bezit.

AVG-compliant

Wij weten dat het naast veilige ICT ook belangrijk is om een verantwoord AVG beleid te voeren. Dankzij onze compliant aanpak zijn je gegevens goed beschermd. 

Een beveiligde ICT omgeving

Voor een optimale en zorgeloze gebruikerservaring
ICT security is een ontzettend belangrijk onderdeel van je bedrijf. Het kan iedereen overkomen, een slimme phishing e-mail waar nietsvermoedend op wordt geklikt of een collega die goedbedoeld een data copy van alle data in de cloud maakt naar zijn privé PC. En dit zijn slechts twee alledaagse voorbeelden. Zonder een goed beveiligde ICT omgeving loop je risico's om gehackt te worden of om bepaalde gegevens te verliezen. We willen je graag helpen deze risico's zo klein mogelijk te houden door je ICT omgeving optimaal te beveiligen.

ICT security | Fourtop ICT

We helpen je met elke vraag

We bieden je een totaaloplossing!
Ben je benieuwd of je ICT omgeving goed beveiligd is of heb je vragen over hoe bijvoorbeeld Multi-factor authenticatie (MFA), een cloud back-up of misschien Data Loss Prevention (DLP) precies werkt? We kunnen je helpen met alle soorten vragen! We hebben als officiële Microsoft Gold partner namelijk alle tools om je te helpen leuker, makkelijker en veiliger te werken. Naast technisch inhoudelijke vraagstukken weten we ook hoe we je personeel bewust kunnen maken van de risico's en kunnen trainen om veilig te werken. Met onze Bewustwordings- en Security Awareness training zorgen we er voor dat je personeel voorbereid is. We delen graag onze kennis om je digitale werkplek zo veilig mogelijk te houden!

IT security | Fourtop ICT
Voor het eerst maak ik me geen zorgen meer om gehackt te worden of om mijn data te verliezen. Bij Fourtop word ik op de hoogte gehouden van de risico's en vertrouw ik erop dat mijn ICT omgeving goed beveiligd is."

De beste middelen en service

Samen met onze security partner ESET
Bij elke uitdaging of elk probleem staan we graag voor je klaar, maar het is juist ons doel om het vooraf te ondervangen waardoor je er niks van zult merken. Je ICT omgeving is bij ons zo optimaal mogelijk beveiligd zodat je zorgeloos kunt werken en dit is mede mogelijk door de bekroonde ICT-beveiligingsoplossingen, diensten en services van onze partner ESET. Zo heb je standaard een extra geavanceerde uitbreiding op de bestaande software. Naast de firewall, Anti-malware, Anti-virus en specifieke Anti-spam en Anti-phising software/ filters is bijvoorbeeld de Advanced Threat Protection een extra beveiligingslaag. Samen met ESET weten we precies wat er moet gebeuren zodat je zo veilig mogelijk kunt werken. 

De beste middelen en service | ICT Security | Fourtop ICT

Maak een afspraak

Is jouw ICT omgeving al optimaal beveiligd? Bescherm jezelf tegen hackers en weet hoe je hiernaast belangrijke data binnen je bedrijf kunt behouden.
Neem contact met ons op en maak een afspraak! Wij helpen je graag.

Afspraak

Onze nieuwste blogs