headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact

Persoonlijk, professioneel en met plezier! Waarom werken bij Fourtop ICT | deel 2

Mieke
14-apr-2022 9:16:38
Bij Fourtop ICT doen we er alles aan zodat onze eigen collega's het goed hebben en zich gewaardeerd voelen. Natuurlijk moet de basis kloppen, zoals een goed salaris met alle bijbehorende extra's, maar het gaat om zoveel meer. Het gaat om gehoord worden, het verschil kunnen maken en dat je de mogelijkheden krijgt om oprecht te groeien. We zijn niet voor niks officieel een Great Place to Work, met het plan dit zeker weten te blijven in de toekomst. Als het gaat om op een professionele manier en met vrijheid en plezier te werken bij ons, laten we je dit het liefst door onze fijne collega’s zelf vertellen! Zij weten namelijk precies met welke redenen ze voor Fourtop ICT hebben gekozen en waarom ze er met alle liefde blijven werken.
 
André Hardeveld | Fourtop ICTAndré Hardeveld | Teamleader Servicedesk
 
Ik werk met veel plezier bij Fourtop ICT. Het mooie aan Fourtop is dat je de mogelijkheid en het vertrouwen krijgt te groeien binnen het bedrijf. Verder behandelt iedereen elkaar met respect en is er ook bij de directie een lage drempel als je ergens mee zit. Met onze mooie projecten en nieuwe klanten is er ook altijd een uitdaging te vinden om te doen en te leren. Dit maakt het mijn reis van 80 kilometer per enkele rit meer dan waard!"
Andy Westhoff | Fourtop ICTAndy Westhoff | Support Engineer
 
Het succes van vandaag was de onmogelijkheid van gisteren - deze quote inspireert mij. Het laat zien dat er iedere dag weer nieuwe mogelijkheden zijn. Bij Fourtop ICT krijgen we de kans om deze mogelijkheden uit te voeren, werken bij Fourtop ICT is iedere dag anders."
Jacob Lieben | Fourtop ICT
Jacob Lieben | ICT Consultant
 

Fourtop deelt de passie die ik ook heb, het werken voor onze klanten eenvoudiger en leuker maken. Door deze werkwijze merk je dat mensen echt waarderen wat je voor ze doet, dat maakt het werken bij Fourtop zo leuk."

Cloudine rood Jacqueline | Fourtop ICTJacqueline Dubbeld | Financial Administrator
 

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken - Fourtop ICT is voor mij al meer dan 14 jaar een warm bad. Je eigen verantwoordelijkheid om je werkzaamheden in te delen, de veelzijdigheid van taken, de platte organisatie, met respect elkaar behandelen, leuke activiteiten met elkaar ondernemen en met elkaar Fourtop ICT naar een hoger level tillen maakt het meer dan de moeite waard om hier te werken. Hier wil je echt bij horen!"

 
Wat maakt Fourtop ICT bijzonder?
Er zijn op deze vraag vele antwoorden mogelijk, maar het komt vooral neer op het volgende: de mensen! Om daadwerkelijk het beste uit jezelf te kunnen halen wordt er bij Fourtop ICT naar je geluisterd en heb je de vrijheid om je te ontwikkelen. Het is belangrijk dat je met enthousiasme en plezier je werk doet en het volledige vertrouwen voelt waardoor samenwerken ook echt leuker en veiliger wordt. Als je bij Fourtop komt werken ga je bij een innovatieve ICT partner aan de slag waar klanten geïnspireerd worden, onze eigen cloud werkplek Cloudine is hier een groot onderdeel van. Met 26 medewerkers zijn we een hecht team, maar iedere nieuwe toevoeging is altijd meer dan welkom. We gaan voor een mooie, positieve toekomst en we doen dit met elkaar!
 
Martijn Hendrix | Fourtop ICT
Martijn Hendrix | ICT / Cloud Project Engineer
 

Fourtop deelt de passie die ik ook heb, het werken voor onze klanten eenvoudiger en leuker maken. Door deze werkwijze merk je dat mensen echt waarderen wat je voor ze doet, dat maakt het werken bij Fourtop zo leuk. De onderlinge sfeer tussen afdelingen en collega’s is heel fijn en prettig om in te werken. Projecten die uitgevoerd worden door onze afdeling zijn heel gevarieerd en daarom is geen project en dag hetzelfde.

Robin Koorn | Fourtop ICTRobin Koorn | Support Engineer
 
Werken bij Fourtop is een hele ervaring, niet alleen krijg je te maken met hele leuke collega's die je maar al te graag helpen. Ook krijg je te maken met verschillende omgevingen en klanten waarbij je enorm veel kennis op kan doen. Het leuke aan mijn functie vind ik dat wij klanten die vastlopen verder op pad helpen - van kleine tot grote problemen, we staan altijd voor ze klaar.
Wesley de Zeeuw | Fourtop ICT
Wesley de Zeeuw | Project Manager & Teamleader Projecten
 

Het aansturen en uitvoeren van projecten met de nieuwste Microsoft technologieën zorgt voor veel uitdaging en voldoening bij alle betrokken collega’s. We implementeren de Microsoft technologieën door toepassing van een professionele gestandaardiseerde projectaanpak. Er is veel ruimte voor persoonlijke initiatieven en innovatie! Het leuke aan werken bij Fourtop is de familiaire sfeer en betrokkenheid van alle afdelingen bij uitvoering van de werkzaamheden."

Arjo Middelkoop | Fourtop ICT
Arjo Middelkoop | Founder en eigenaar
 
Wil je ook komen werken bij een Great Place to Work? We zijn trots op alle Fourtop collega's en zijn altijd op zoek naar ICT talent om ons enthousiaste en ambitieuze team mee uit te breiden. Met elkaar maken we samenwerken pas echt leuker en veiliger. Tot snel, we zien je graag!”
 

Lees ook onze eerdere blog waarin acht andere leuke collega's vertellen waarom ze heel graag bij Fourtop ICT werken!

Ben je nieuwsgierig naar wat wij bij Fourtop ICT voor je kunnen betekenen of naar onze vacatures?

Neem gerust contact met ons op, je bent altijd welkom!

Afspraak

Dit vind je misschien ook leuk

Verhalen over Fourtop