headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact

Persoonlijk, professioneel en met plezier! Waarom werken bij Fourtop ICT | deel 3

Mieke
21-sep-2023 10:58:22
Wat is er zoveel beter aan werken bij een Great Place to Work? We houden ons binnen Fourtop ICT altijd bezig met de juiste balans zodat iedereen zich welkom en gehoord voelt, we vinden namelijk dat iedereen het verdient om een zo leuk en fijn mogelijke werkplek te hebben. Voorop staat dat je jezelf kan zijn en dat de mensen elkaar onderling vertrouwen. Dit allemaal uiteraard naast een goede basis, zoals een goed salaris met alle bijbehorende extra's. Maar onze collega's kunnen je dit natuurlijk als beste zelf vertellen! Je leest met welke redenen ze voor Fourtop ICT als werkgever hebben gekozen en waarom ze er met alle liefde blijven werken.
 
Nick Hendrickx | Fourtop ICTNick Hendrickx | Senior Support Engineer
 
Samenwerken met vrienden in de ICT transformeert het vaak complexe landschap van informatietechnologie in een boeiend avontuur. Het samenwerken in een gedeelde passie, maakt niet alleen het werken leuker, maar ook aanzienlijk makkelijker. Samen bouwen we aan succes en transformeren we problemen in uitdagingen die we samen op een leuke manier kunnen aanvliegen om op te lossen. Zo is geen enkele dag hetzelfde en zal het werk nooit saai worden. Zo kunnen we het werk samen leuker, makkelijker en veiliger maken!"
Joey Meijer | Fourtop ICT
Joey Meijer | System Engineer
 

"Teamwork makes the dream work!”

Maikel van Asperen | Fourtop ICT
Maikel van Asperen | System Engineer
 

Bij Fourtop is elke dag anders, wat ik enorm waardeer omdat het me de kans geeft om diverse aspecten van ICT te verkennen. Bovendien is de samenwerking met mijn collega's gezellig en staan we altijd voor elkaar klaar."

Mieke van der Hoek | Fourtop ICTMieke van der Hoek | Marketing & Communications Officer
 

Bij Fourtop ICT wordt er vertrouwd op je kunnen en krijg je de vrijheid om mooie dingen te maken. Uitdagingen worden met elkaar serieus opgepakt, waarbij de onderlinge sfeer goed en informeel is. Er wordt hiernaast oprecht geluisterd naar je ideeën en je mening. Alles bij elkaar is Fourtop ICT een heel fijne plek om te werken en om je te kunnen blijven ontwikkelen."

 
Wat maakt Fourtop ICT bijzonder?
Voor ons is dit duidelijk, het komt namelijk vooral door één onderdeel: de mensen! Om daadwerkelijk het beste uit jezelf te kunnen halen wordt er bij Fourtop ICT naar je geluisterd en heb je de vrijheid om je te blijven ontwikkelen. Het is belangrijk dat je met enthousiasme en plezier je werk doet en het volledige vertrouwen voelt. 
 
Tom de Leeuw | Fourtop ICTTom de Leeuw | Teamleader System Management
 
Werken bij Fourtop voelt voor mij niet écht als "werk". De onderlinge sfeer is informeel, en iedereen krijgt de vrijheid om zichzelf te zijn. We zijn een divers team met verschillende kwaliteiten en persoonlijkheden. En dat komt weer samen onder één doel: samenwerken leuker, makkelijker én veiliger maken!"
Dave Ouwehand | Fourtop ICTDave Ouwehand | Cloud Development & Business Process Engineer
 

Samen met je collega het verschil te maken voor de klant, de organisatie en jezelf. Elke dag is er weer een nieuwe uitdaging om dit samen met je collega’s te bereiken. Het is leuk om samen met de klant en met de collega’s nieuwe manieren te vinden om het werk intern en extern makkelijker, leuker en veiliger te maken met behulp van IT. Zo blijft het werk bij Fourtop leerzaam en blijven we onszelf en de organisatie door ontwikkelen. Dit vind ik inspirerend en ik ben er blij mee dat er een goede balans is tussen verder ontwikkelen en het blij maken van de klant.

Thomas Botzen | Fourtop ICT
Thomas Botzen | Service Manager
 

One Team, One Family. Samen zorgen voor mooie resultaten met en voor onze klanten.

Gerhard van der Veen | Fourtop ICT
Gerhard van der Veen | Founder en eigenaar
 
Alleen met elkaar maken we samenwerken leuker en makkelijker! Wil je hier ook een onderdeel van zijn? We zijn trots op alle Fourtop collega's en zijn altijd op zoek naar ICT talent om ons enthousiaste en ambitieuze team mee uit te breiden. Tot snel, we zien je graag!”
 
Als je bij Fourtop komt werken ga je bij een innovatieve ICT partner aan de slag waar klanten geïnspireerd worden, onze eigen cloud werkplek Cloudine is hier een groot onderdeel van. Met 34 medewerkers zijn we een hecht team, maar iedere nieuwe toevoeging is altijd meer dan welkom!
 
Lees ook onze eerdere blogs waarin zestien andere leuke collega's vertellen waarom ze heel graag bij Fourtop ICT werken.

Ben je nieuwsgierig naar wat wij bij Fourtop ICT voor je kunnen betekenen of naar onze vacatures?

Neem gerust contact met ons op, je bent altijd welkom!

Afspraak

Dit vind je misschien ook leuk

Verhalen over Fourtop