Blogs

Eindejaarsinterview Fourtop: Terugblikken en vooruitkijken met Jaap van Oord!

Het jaar zit er bijna op; een mooi moment om terug én vooruit te kijken. Wat waren de hoogtepunten van 2017 en wat staat er op stapel voor 2018? Jaap van Oord doet een boekje open.

Jaap, hoe zag 2017 eruit?
“Het afgelopen jaar gaven we wederom veel welverdiende aandacht aan het verbeteren van onze dienstverlening. We implementeerden verschillende nieuwe beheersystemen om de continuïteit te waarborgen en verbeterden de beveiliging. Ook gingen we aan de slag met een aantal nieuwe en slimme Applicaties. Dit om onze klanten het beste van het beste te kunnen bieden. Ik stel de nieuwe Applicaties graag aan u voor.”

Al een aantal jaar zetten wij ESET producten in. Dit jaar kwamen daar ook ESET diensten bij. Deze nieuwe security diensten richten zich volledig op het bewuster en veiliger maken van organisaties. Denk hierbij aan diverse trainingen en phishing mail campagnes. ESET laten wij ook preventief bedrijven hacken. Zo sluiten wij alle open deuren. Zo bereiden wij u voor op een echte hack.

Papieren facturen/stempels zijn nu echt passé! De Heeros e-Facturatie oplossingen bieden uitkomst. Deze cloud-based oplossingen nemen veel werk en papier uit handen. Voor inkoopfacturen, verkoopfacturen én de archivering ervan.

Veel organisaties zoeken naar controle over IT-systemen. Vanuit die wens startten wij met Guardian360. Vergelijk Guardian360 met een slimme alarminstallatie die meedenkt over hoe het nog veiliger kan. Guardian360 houdt continu een oogje in het zeil en verbetert IT-netwerken gestructureerd. Een zeer handige tool voor een aantoonbare controle!

YourSafetynet ondersteunt organisaties actief met de ontwikkeling, uitvoering, handhaving en controle inzake privacy- en ICT-gebruiksbeleid. Zeker nu de nieuwe privacy wetgeving (GDPR) eraan komt, is dit een goede ontzorger.

Zo, jullie zaten niet stil...
“Klopt! Niet alleen IT is onderhevig aan ontwikkelingen, onze markt is dat ook. De vraag uit de markt verandert continue. Daar spelen wij op in. Zo breidden we onze IT-detachering uit met screening, werving en selectie. Samen met het Competentiehuis zorgen we voor een tijdelijke of vaste medewerker die goed past bij de klant. Hierdoor is de kans op wederzijds succes een stuk groter.”

Wat staat er op stapel voor 2018?
“Vanzelfsprekend blijven we onze dienstverlening verbeteren, zodat onze partners kunnen vertrouwen op veilige en functionele techniek. Daarnaast kan men ook op applicatievlak het één en ander van ons verwachten. Voor nu wens ik iedereen namens Fourtop ICT een gezond, veilig en leuk 2018 toe!”

Inschrijven per email