headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact

Cloudine en de cloud werkplek specifiek voor jouw branche

Mieke
7-jul-2022 9:20:41

Onze Cloudine maakt inmiddels al 2,5 jaar samenwerken makkelijker en veiliger voor vele bedrijven! Met de introductie van de cloud werkplek op de markt hebben we destijds een grote innovatieve stap gemaakt bij Fourtop ICT. Met Cloudine nemen bedrijven afscheid van fysieke servers en kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de voordelen van werken in de cloud. Zo kun je met de digitale werkplek waar je ook bent samenwerken, op een simpele manier met elkaar communiceren, terwijl gevoelige data altijd veilig is. Onze cloud werkplek Cloudine is klaar voor jou!

Cloudine | Fourtop ICT

Wat kan Cloudine voor je betekenen

Cloudine is ontwikkeld door ons bij Fourtop ICT en gebaseerd op het Microsoft 365 platform. Een platform dat qua betrouwbaarheid en beschikbaarheid voldoet aan de hoogste standaarden en normen in de markt. Als Microsoft Gold partner zijn we experts op het gebied van Microsoft en werken in de cloud. We weten precies wat de applicatiemogelijkheden zijn en gezamenlijk onderzoeken we waar voor jouw bedrijf de kansen liggen om de productiviteit te verhogen. Daarnaast kun je met de cloud werkplek Cloudine zorgeloos werken dankzij de cybersecurity van onze beveiligingspartner ESET en KnowBe4 voor de security trainingen. Je bent goed beschermd tegen datalekken en je houdt hackers makkelijker buiten de deur in een optimaal beveiligde ICT omgeving.

Ook snappen we bij Fourtop ICT wat een uitdaging het is om naast de techniek je collega’s bij het adoptieproces van een nieuwe ICT omgeving te betrekken. Het is belangrijk dat alle medewerkers van je organisatie weten wat er van ze verwacht wordt en hoe ze zelf het makkelijkst en veiligst kunnen werken met Cloudine. We helpen je door middel van inspiratiesessies en interactieve dieptetrainingen gedurende het gehele adoptieproces, samen zorgen we ervoor dat iedereen gereed is voor de nieuwe ICT omgeving. En na de implementatie stopt het niet, met onze dagelijkse ondersteuning en een proactief beheer staan we voor jou en je collega’s klaar.

Je ICT omgeving is op orde, en nu? Optimaliseren!

Wil je hiernaast nog aanvullende bedrijfsprocessen verder blijven ontwikkelen en optimaliseren? We hebben ook de mogelijkheid om op maat gemaakte software en koppelingen voor je te ontwikkelen met behulp van het Microsoft Power Platform. Met een eigen Business Process Development afdeling helpen we met innovatieve ICT oplossingen om je processen te verbeteren. Zo kun je als organisatie blijven ontwikkelen en onderscheiden. De voordelen van Power Automate, Power Apps en Power BI maken je dagelijkse werk overzichtelijker en efficiënter waardoor je meer tijd hebt voor de belangrijke zaken. Met slimme oplossingen stuur je op succes en haal je daadwerkelijk het beste uit je organisatie.


Cloudine cloud werkplek | Fourtop ICT

Cloudine, speciaal voor jouw branche

Naast de bekende Cloudine brengen we met de cloud werkplek verdieping dankzij meerdere Cloudine versies specifiek ontwikkeld per branche. Elke branche heeft namelijk te maken met eigen uitdagingen en gerichte ICT-oplossingen om zo optimaal en veilig mogelijk te werken, wij bij Fourtop ICT begrijpen dit en denken met je mee. We hebben vorig jaar alles verteld over leuker, makkelijker en veiliger samenwerken met Cloudine voor de volgende branches:

Dit kwartaal lichten we de belangrijkste uitdagingen en ICT oplossingen nog eens toe, zo specifiek mogelijk voor jouw branche, organisatie en voor jou als persoon.

Cloudine branches | Fourtop ICT

Ben je benieuwd wat Cloudine voor jou en je organisatie kan betekenen?

Maak gerust een afspraak, bij ons ben je altijd welkom!

Maak een afspraak

Dit vind je misschien ook leuk

Verhalen over Cloudine