headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
KnowBe4 | Fourtop ICT

KnowBe4 security trainingen

Security trainingen geven je bewustwording en tools om veilig te kunnen werken

Zorgeloos door trainingen

KnowBe4, onze partner voor security trainingen
Als onderdeel van de securitystrategie om organisaties te beschermen staan de medewerkers heel hoog op de radar. Alle technische oplossingen en gezond verstand samen zijn helaas onvoldoende om volledig zonder zorgen online te gaan. Hackers worden steeds geraffineerder, dus is het verstandig om daarop voorbereid te zijn. Hoe? Het opbouwen van een goede basis en door het creëren van een open cultuur waarin medewerkers zich bewust zijn van de risico's die zich online voordoen. In de praktijk betekent dit een continu proces van meten, trainen, nog eens meten en vervolgens gericht periodiek blijven trainen. Hackers zijn heel innovatief, éénmalig trainen heeft dus geen zin, een structureel trainingsplan helpt om up to date te blijven van de laatste technieken. KnowBe4 is onze partner voor security trainingen, waarbij het echt om de mensen gaat. De mensen binnen je organisatie worden je human firewall!

KnowBe4 | Fourtop ICT
Toen we na de phishing test zagen hoeveel collega's nog op phishing mails klikten, schrokken we. Dankzij de goede security trainingen van KnowBe4 via Fourtop ICT voelt werken een stuk veiliger."

Neem contact op met Jaap van Fourtop ICT

Jaap van Oord | Fourtop ICT

Jaap van Oord
T: 06 53637892
E: j.vanoord@fourtop.nl

Alles over KnowBe4

KnowBe4 helpt bij het bewust maken en trainen van iedereen binnen je organisatie om veiliger te werken, het draait namelijk om de mensen. Security trainingen op de ouderwetse manier werken niet volgens KnowBe4, in plaats daarvan laten ze al vanaf het begin met behulp van de phishing test zien hoe de security situatie in jouw geval is waarna de trainingen kunnen starten. Hiernaast houden ze volgers altijd op de hoogte met de laatste content met behulp van de grootste online security awareness training bibliotheek ter wereld.

KnowBe4 cycle | Security | Fourtop ICT

Wij als KnowBe4 partner

Als officiële partner van KnowBe4 staan we voor je klaar om te helpen met advies over de security trainingen, maar hiernaast nog met zoveel meer. We begrijpen wat er speelt in je organisatie en adviseren bij al je vragen over je ICT omgeving. Zo ontstaat er een goede balans op onder andere het gebied van security op zowel technisch als op menselijk vlak. Alles zodat je zorgeloos met elkaar kunt samenwerken, waar je ook bent!

KnowBe4 Partner | Fourtop ICT

Maak een afspraak

Wil je weten hoe we jouw organisatie veiliger maken met gerichte interactieve security trainingen? Neem contact met ons op en maak een afspraak, bij ons ben je altijd welkom.

Afspraak