headset-solid
078 30 30 777
Afspraak
Contact
we stay connected
Afspraak
Contact
Detacheren en werving & selectie Fourtop

Detacheren en werving & selectie door Fourtop

Kiezen voor de juiste medewerker op de juiste plaats

Je ideale ICT team

Maak samenwerken leuker en makkelijker
We weten bij Fourtop niet alleen wat een uitstekende ICT omgeving is, maar ook met wie je dit voor elkaar kunt krijgen. En dan hebben we het over de juiste mensen op de juiste plek! Want enthousiaste en betrokken medewerkers maken je bedrijf succesvol. We weten waar ze te vinden zijn en helpen je graag met het samenstellen van je ideale ICT team.

Detacheren en werving & selectie Fourtop

Hoe wij je helpen

Werving & selectie

Wat je personeelsvraag ook is, we helpen je graag met de werving en selectie van de beste ICT kandidaten voor in je team. Dit is specifiek afgestemd op je bedrijf en met de eigenschappen die je belangrijk vindt bij een medewerker. We ondersteunen je vooraf bij het opstellen van een functieprofiel en werken daarbij ook een mediavoorstel inclusief wervingskanalen voor je uit. Hiernaast geldt no cure, no pay wat betekent dat je niet hoeft te betalen in het geval wij geen geschikte kandidaat voor je bedrijf vinden. Het gaat ons erom dat je blij bent met de opties en ook met je nieuwe collega!

Detacheren

Wij detacheren ervaren ICT specialisten op projectbasis, gedurende een vooraf overeengekomen periode. Je betaalt geen wervings- en selectiekosten en je loopt ook geen werkgeversrisico’s. Tijdens de detacheringsperiode bieden wij altijd coaching en ondersteuning aan onze professional, dit betekent dat er een team van collega specialisten beschikbaar is om complexe vraagstukken op te lossen. Ook voorzien wij in scholing mocht dit nodig zijn. Je kunt bij- en afschalen wanneer het nodig is in tijden van drukte of als het juist wat rustiger is, we denken flexibel met je mee!

Deta-vast

Deta-vast is detacheren op maat, een mengvorm van detacheren en werving en selectie. Ook hierin denken we flexibel met je mee en kies je zelf wanneer en hoe lang je onze ICT professional precies nodig hebt om je te ondersteunen met de werkzaamheden. De doorlopende begeleiding en ondersteuning tijdens de detacheringsperiode blijft ongewijzigd. En na afloop van de detacheringsperiode heb je de mogelijkheid om de medewerker zonder extra kosten in vaste dienst te nemen. Je weet met deta-vast precies wat voor collega je voor vast toe zult voegen aan je bestaande team!

Met de juiste mensen op de juiste plek is je bedrijf beter in balans en succesvoller

De competentiemeting

De juiste mensen op de juiste plek

We geven vanuit Fourtop ook competentiemetingen voor je medewerkers waarin wordt gekeken naar welke krachten, talenten en onbewuste drijfveren je van nature hebt wat je helpt focussen op je natuurlijke kwaliteiten en het ontwikkelpotentieel. Ook wordt zichtbaar wat je juist hebt aangeleerd en wat kan leiden tot ineffectief gedrag. Een stap verder is de teamanalyse waarbij de competenties van het hele team samen worden gebracht.

Met de gegevens is het mogelijk teams op elkaar af te stemmen en ze toekomstig te blijven versterken door alleen medewerkers met de juiste competenties toe te voegen. Je kunt met de teamanalyse en de competentiemeting heel makkelijk zien wie de juiste persoon op de juiste plek is. Je kan mensen laten doen wat ze leuk vinden en waar ze energie van krijgen, dit heeft positieve gevolgen voor zowel je medewerkers als voor je gehele bedrijf.

De competentiemeting Fourtop

Onze specialismes

Systeem- en netwerkbeheer

Microsoft, Citrix, VM Ware, Linux, Cisco Consultants, projectmanagers, applicatiebeheerders, functioneel beheerders, supportmedewerkers

Ontwikkelaars

Java, Oracle, Sharepoint, Linux, .NET, C#, PHP

DBA’s

Oracle, SQL

ICT Specialisten

ICT Architecten, Security Architecten en ICT Security specialisten

Management

Ervaren ICT Managers 

Staat je gewenste optie er niet tussen?

Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Neem contact op

Laat je inspireren

Nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Met ervaring en passie helpen we je graag met het vinden van de juiste mensen voor je team. Maak gerust een afspraak met ons als je meer wilt weten.

Afspraak