De basis voor de Moderne Cloudwerkplek

Microsoft 365

Samenwerken, Office apps, Automatisering, Beveilging en meer, veel meer!

Microsoft & Office 365•

Fourtop - Modern Work partner

Met Microsoft 365 krijg je toegang tot uitgebreide mogelijkheden die jouw werkomgeving efficiënter en veiliger maken. Als officiële Microsoft Modern Work Partner, met volledige Microsoft certificering, staat Fourtop klaar om je te ondersteunen. Veel organisaties gebruiken weliswaar Microsoft- of Office 365, maar ze benutten slechts een klein deel van de beschikbare applicaties en zijn zich vaak niet bewust van alle voordelen en hoe deze tools op een veilige manier ingezet kunnen worden.

Wil je alles uit je Microsoft 365 suite halen? Daarmee helpen we je graag, met onze jarenlange ervaring is Fourtop de Microsoft 365 specialist en werken we graag samen met jou om de kansen te identificeren om de productiviteit en veiligheid binnen jouw bedrijf te vergroten. Zelfs als je momenteel geen gebruik maakt van Microsoft 365, helpen wij je met een gestandaardiseerde, doordachte implementatie waar je geen omkijken naar hebt.

In samenwerking met Microsoft hebben we onze eigen Microsoft 365 cloud werkplek, Cloudine, ontwikkeld. Cloudine sluit naadloos aan bij elke organisatie die streeft naar makkelijkere en veiligere manieren van werken.

Haal het beste uit je digitale werkplek en jezelf met Fourtop en Microsoft 365!

MS Partner
We zijn als bedrijf pas echt flexibel sinds we in de cloud met Cloudine van Fourtop en Microsoft werken. Ik kan makkelijk en veilig samenwerken met mijn collega's, waar ik ook ben en met elk device."
Cemex Trescon Marloes
Marloes de Ruiter

Tech Entrepeneur en Business Owner Weprocess

Moderne werkplek

Microsoft 365 maakt het voor organisaties mogelijk om in een leuke en gebruiksvriendelijke Moderne werkplek  samen te werken, ongeacht hun locatie. De centrale cloudstructuur van Microsoft 365 zorgt ervoor dat werknemers effectief kunnen communiceren en gegevens delen, terwijl de optimale gegevensbescherming de veiligheid van de organisatie borgt.

Het Microsoft 365-platform creëert een moderne, cloud-gebaseerde werkplek waar teams gemakkelijk toegang hebben tot cruciale informatie en samenwerkingstools, ongeacht waar ze zich bevinden. Dit flexibele systeem omvat diverse beveiligingsopties die zijn ontworpen om aan te sluiten bij de specifieke behoeften van elke organisatie, waardoor gevoelige gegevens altijd veilig blijven.

Fourtop_-40min-1

Samenwerken in 365

Verhoog de samenwerking en productiviteit van je organisatie met Microsoft 365, waarin alle apps en collega's naadloos met elkaar verbinden. Met de juiste implementatie en  adoptie ontstaat er een krachtig ecosysteem dat de samenwerking tussen collega's op een natuurlijke wijze bevordert.

Met de inzet van tools zoals Teams voor simele communicatie, OneDrive en SharePoint voor gecentraliseerde bestandsopslag, en Planner en Project voor efficiënt taak- en projectbeheer vormt zich een krachtige centrale it omgeving. Dankzij de geïntegreerde aanpak komt samenwerking als vanzelf tot stand, waardoor communicatieprocessen natuurlijker en makkelijker verlopen.

Microsoft 365 stelt teams in staat om proactief in te spelen op veranderende marktomstandigheden en zorgt ook voor geavanceerde beveiliging die een veilige werkomgeving biedt, voldoend aan alle industrienormen en regelgeving. 

Fourtop_-42 - min

Maak een afspraak

Wil je starten met Microsoft 365 of wil je meer weten over alle mogelijkheden van je bestaande pakket, wij inspireren je graag! Neem contact met ons op en maak een afspraak, bij ons ben je altijd welkom.