IT security optimalisatie

Advanced Security

Extra security lagen rondom de Microsoft 365 standaard

Proactieve Monitoring

Door systemen continu te monitoren, kunnen risico's meteen worden gedetecteerd en geïsoleerd, zodat ze zich niet verder kunnen verspreiden. Dit verkleint aanzienlijk de kans op downtime, financiële schade of reputatieschade in vergelijking met het gebruik van een stand-alone endpoint-beveiligingsproduct (zoals antivirussoftware) op een computer.

Data beveiliging

Microsoft's Data Loss Prevention (DLP) beschermt gevoelige data op basis van een gedefineerd beleid. Na het instellen van het beleid, identificeert, monitort en beschermt DLP alle gevoelige data en voorkomt dat deze buiten het aangegeven "beleid/werkgebied" kan worden gebruikt of gekopieerd. Dit ondersteunt de compliance en voorkomt onbedoeld delen van informatie. 

Toegangsbeleid

Microsoft Conditional Access is een onderdeel van Microsoft Entra en gebruikt het Zero Trust-model om toegang tot netwerken en gegevens te beheren. Het systeem maakt gebruik van signalen zoals gebruikersidentiteit en apparaatstatus om beleidsbeslissingen te nemen. Toegangscontroles kunnen vereisen dat gebruikers aanvullende stappen ondernemen, zoals multifactorauthenticatie. 

Single Sign On

Microsoft Single Sign-On (SSO) is een krachtige functie die het inlogproces voor gebruikers vereenvoudigt en de beveiliging voor bedrijven versterkt. Met SSO kunnen gebruikers met één set inloggegevens toegang krijgen tot meerdere applicaties en diensten, wat tijd bespaart en de gebruikerservaring en security verbetert.

Advanced Secrurity

Fourtop heeft een breed beveilgings pakket ontwikkeld die extra lagen van bescherming bieden rondom Microsoft 365, om ervoor te zorgen dat zowel data als medewerkers nog veiliger zijn.

Naast onze hoge standaard die we implementeren met onze Microsoft 365 Cloudwerkplek - Cloudine, kunnen er bedrijfsspecifieke redenen zijn om voor een nog hoger niveau van beveiliging te kiezen. Bijvoorbeeld wanneer er veel gevoelige data aanwezig is die niet naar buiten mag lekken of wanneer er veel flexibel buiten de kantooromgeving wordt gewerkt en het wenselijk is om proactief te monitoren op malware of andere vormen van misbruik.

Wil je advies over optimale bescherming van jou organanisatie, vraag dan een vrijblijvend advies gesprek met ons aan.   

841060f0-780a-4e5b-a9e9-f9cda4f922cf

Maak een afspraak

Wil je starten met advanced security, wij inspireren je graag! Neem contact met ons op en maak een afspraak, bij ons ben je altijd welkom.