Adoptie & trainingen

Wij helpen je met onze adoptie- en trainingsprogramma's op maat zodat iedereen goed en veilig kan werken in je (nieuwe) ICT omgeving

Met ervaring en kennis

Onze gespecialiseerde ICT developers luisteren naar je vraagstuk en gaan samen met je op zoek naar software oplossingen passend bij je wensen en je bedrijf. We helpen je met elke vraag!

Alle soorten trainingen

Is het in je bedrijf nog niet helemaal duidelijk welke functies Office 365 precies heeft? Of weet je niet of iedereen wel veilig werkt? Wat je ICT vraagstuk ook is, we helpen je graag met trainingen voor al je collega's.

Adoptie bij vernieuwing

Het is een hele uitdaging om ICT-oplossingen succesvol te implementeren waarbij je niet alleen aan de techniek moet denken, maar ook je collega's er bij wilt betrekken. Samen zorgen we ervoor dat iedereen klaar is voor de nieuwe ICT omgeving.

Makkelijker en leuker werken

Ook in huidige ICT omgevingen is het belangrijk dat alle medewerkers weten wat er van ze verwacht wordt en hoe ze zelf het makkelijkst en veiligst kunnen werken. We doorlopen met interactieve trainingen verschillende ICT onderwerpen.

Voor elke vraag een oplossing

We denken met je mee en trainen je personeel
Veranderen gaat niet vanzelf! Om een ICT verandering in je bedrijf succesvol te laten zijn is het belangrijk om al je collega's te informeren en mee te nemen in het proces. Het doel van onze adoptie- en trainingsprogramma's op maat is om de ICT-oplossingen succesvol door te voeren, zodat na de implementatie alle voordelen goed zichtbaar zijn. En heb je in je huidige ICT omgeving vragen, ook hier kunnen we je mee helpen. Zo wordt samenwerken voor iedereen leuker, makkelijker en veiliger. 

Fourtop_-12-2

Microsoft Office 365 trainingen

Om alle voordelen van Microsoft Office 365 te kunnen benutten
Werk efficiënter dankzij het slim inzetten van Microsoft Office 365. Je hebt met Microsoft en Office 365 toegang tot zo veel verschillende producten en functies dat het soms lastig kan zijn waar je precies moet beginnen. Op basis van de inspiratiesessie geven we je advies waar de meeste aandacht voor nodig is en we gaan hierna een stap verder in de dieptetraining. Tijdens deze 3,5 uur durende training leggen we de nadruk op interne procesverbeteringen zodat het direct zichtbaar wordt wat het je kan bieden.

Een aantal onderwerpen van de Microsoft Office 365 training:

  • Alle voordelen van Microsoft Office 365
  • Microsoft Teams training
  • Van mailen naar delen & van brengen naar halen
  • Meer doen met minder stress
  • Digitaal vaardig worden
Fourtop_-6-1
"Het in de cloud samenwerken is leuker en makkelijker en overal waar je bent mogelijk, alleen het vraagt wel een goede adoptie om hier volledig van te kunnen profiteren. Het trainen van mijn personeel is hierbij erg belangrijk geweest."
Jaap van Oord - Fourtop
Jaap van Oord

Founder en partner van Fourtop ICT

Bewustwordings- en Security Awareness trainingen

Om veiliger en bewuster te kunnen werken
Het is en blijft een actueel onderwerp, ICT security. Je hoort tegenwoordig regelmatig in het nieuws over hackers en wat de ernstige gevolgen hiervan kunnen zijn. Om dit te helpen voorkomen creëren we bewustwording en bewapenen we iedereen in je organisatie door middel van onze Security Awareness training. Hiernaast hebben we bijvoorbeeld ook een specifieke ICT security aanpak met Cloudine. Op informatieve wijze worden je collega's meegenomen in de wereld van cybercrime en leren ze aan de hand van voorbeelden en tips & tricks wat je als individu en als organisatie hiertegen kunt doen.

De onderwerpen van de Security Awareness training:

  • Wat is de impact van cybercriminaliteit
  • Wat als je wordt aangevallen
  • De gevolgen van een datalek in de AVG
  • Bewustwording en handvatten om het te voorkomen
Fourtop_-47-Aug-24-2023-09-18-33-7297-AM

Maak een afspraak

Wil je starten met Cloudine of wil je meer weten over alle mogelijkheden van je bestaande pakket, wij inspireren je graag! Neem contact met ons op en maak een afspraak, bij ons ben je altijd welkom.

Afspraak