Business Process Development

Met onze eigen Business Process Development afdeling ondersteunen we bij het optimaliseren van je interne bedrijfsprocessen zodat je zo efficiënt mogelijk kunt werken

Ontwikkelen door innovatie

Met een eigen Business Process Development afdeling helpen we met innovatieve ICT oplossingen om je processen te verbeteren. Zo kun je als organisatie blijven ontwikkelen en onderscheiden.

Processen optimaliseren

Met procesoptimalisatie, efficiënte en geautomatiseerde tools en duidelijke rapportages stuur je de organisatie succesvoller. En dit altijd met het oog op vooruitgang en de toekomst.

Passend bij je organisatie

Onze Business Process Developers luisteren naar je ICT vraagstuk en gaan samen met je op zoek naar goede oplossingen passend bij je wensen en je bedrijf. We helpen je met elke uitdaging!

Power Platform

We ondersteunen met efficiënte Power Apps, slimme Power BI zodat je gegevens nog makkelijker kunt analyseren en Power Automate door tijdrovende bedrijfsprocessen te automatiseren.

Procesoptimalisatie in de cloud

Optimaliseer je processen en werk efficiënter 
De ICT-omgeving binnen je organisatie staat, fijn! Nu is er ruimte om je interne bedrijfsprocessen te optimaliseren zodat je zo efficiënt mogelijk kunt werken in de cloud. Er is veel te vinden over de voordelen van Power Automate, Power Apps en Power BI. Deze handige en intelligente tools zijn onderdeel van het Power Platform van Microsoft met als doel om je werk makkelijker te maken. De vraag is waar deze automatisering binnen een organisatie kan worden ingezet om zo bij te dragen aan de efficiency.

Fourtop_-45-1

Passend bij jouw organisatie

Leuker, makkelijker en veiliger - Jouw ICT omgeving
Waar de automatisering kan worden ingezet verschilt ook weer per bedrijf, al komt het voor alle organisaties in grote lijnen wel op hetzelfde neer: Kun je optimaal productief werken en hoe maak je dit nog makkelijker, leuker en slimmer met als doel een succesvollere organisatie? We weten bij Fourtop ICT met onze op Microsoft 365 gebaseerde cloud werkplek Cloudine en met onze eigen Business Process Development afdeling als geen ander hoe je leuker, veiliger en ook zeker efficiënter kunt samenwerken. Ontmoet hiernaast Staffan Nelemans, Cloud Architect en Business Processs Developer, hij staat voor je klaar om te helpen met elke ICT uitdaging. Met procesoptimalisatie, efficiënte en geautomatiseerde tools en duidelijke rapportages stuur je de organisatie succesvoller met het oog op de toekomst!

Fourtop ICT-11-1
"Naast een stabiele ICT omgeving waren we op zoek naar de volgende stap voor onze organisatie. Dankzij het Business Process Development project met Fourtop ICT werken we efficiënter. We vinden het belangrijk dat we als bedrijf niet stilstaan en met de juiste ICT partner blijven we ons ontwikkelen."
Jaap van Oord - Fourtop
Jaap van Oord

Founder en partner van Fourtop ICT

Microsoft Power Platform

Blijven ontwikkelen en onderscheiden 
Met behulp van de mogelijkheden van het Microsoft Power Platform kun je de bedrijfsprocessen automatiseren, overzichtelijker en visueler maken en kun je de focus meer leggen op waardevolle strategische kansen in de markt. We helpen je met onze efficiënte Power Apps, met slimme Power BI en handige Power Automate. Zo zijn gegevens nog makkelijker te analyseren en tijdrovende bedrijfsprocessen te automatiseren. Je werk wordt leuker en makkelijker met de meest slimme oplossingen en koppelingen. Geen vraag is te gek, wij willen het met je ontwikkelen!

Fourtop_-48

Maak een afspraak

Wil je starten met Cloudine of wil je meer weten over alle mogelijkheden van je bestaande pakket, wij inspireren je graag! Neem contact met ons op en maak een afspraak, bij ons ben je altijd welkom.

Afspraak