ICT security

Wij zorgen er voor dat jouw bedrijf optimaal is beschermd tegen aanvallen en datalekken

Zorgeloos werken

Het zorgeloos gebruik kunnen maken van de technologie en al haar voordelen, dat is wat wij met onze cybersecurity producten jou en je organisatie bieden! 

Hackers buiten houden

ICT hackers gaan steeds slimmer te werk en we helpen je graag om ze buiten de deur te houden met behulp van verschillende ICT security oplossingen.

Data binnen houden

De basis van je organisatie is je bedrijfsdata en deze moet altijd goed controleerbaar en veilig opgeslagen zijn. Met goede ICT security blijven je gegevens in jouw bezit.

AVG-compliant

Wij weten dat het naast veilige ICT ook belangrijk is om een verantwoord AVG beleid te voeren. Dankzij onze compliant aanpak zijn je gegevens goed beschermd. 

Een beveiligde ICT omgeving

Voor een optimale en zorgeloze gebruikerservaring
ICT security is een ontzettend belangrijk onderdeel van je bedrijf. Het kan iedereen overkomen, een slimme phishing e-mail waar nietsvermoedend op wordt geklikt of een collega die goedbedoeld een data copy van alle data in de cloud maakt naar zijn privé PC. En dit zijn slechts twee alledaagse voorbeelden. Zonder een goed beveiligde ICT omgeving loop je risico's om gehackt te worden of om bepaalde gegevens te verliezen. We willen je graag helpen deze risico's zo klein mogelijk te houden door je ICT omgeving optimaal te beveiligen.

Fourtop_-31 -min

We helpen je met elke vraag

We bieden je een totaaloplossing!
Ben je benieuwd of je ICT omgeving goed beveiligd is of heb je vragen over hoe bijvoorbeeld Multi-factor authenticatie (MFA), een cloud back-up of misschien Data Loss Prevention (DLP) precies werkt? We kunnen je helpen met alle soorten vragen! We hebben als officiële Microsoft Gold partner namelijk alle tools om je te helpen leuker, makkelijker en veiliger te werken. Naast technisch inhoudelijke vraagstukken weten we ook hoe we je personeel bewust kunnen maken van de risico's en kunnen trainen om veilig te werken. Met onze Bewustwordings- en Security Awareness training zorgen we er voor dat je personeel voorbereid is. We delen graag onze kennis om je digitale werkplek zo veilig mogelijk te houden!

Fourtop_-2 - min
"Onze oplossingen zijn net zo goed als de partner die het implementeert. Bij Fourtop zie je dit terug, je krijgt energie van het partnerschap."
Dave Maasland
Dave Maasland

ESET

Voor een optimaal beveiligde ICT omgeving

In onze mooie samenwerking met partner ESET zorgen we met de vele cybersecurity producten ervoor dat je zorgeloos gebruik kunt maken van de technologie en al haar voordelen. Dit Europese bedrijf is de nummer 1 Endpoint Security partner van de Europese Unie en wereldwijd beschermen ze al meer dan 110 miljoen gebruikers. ESET heeft de perfecte balans gevonden van snelheid, detectie en gebruiksgemak en dit is goed terug te zien in de bekroonde ICT-beveiligingsoplossingen, diensten en services. Samen met ESET halen we het beste uit de ICT security van je digitale werkomgeving! Een mooie quote van Dave Maasland, CEO van ESET Nederland: "We moeten naar simpele security die zich aanpast aan de organisatie, maar waar wel continu aandacht voor is. En dat borgen van die aandacht, een IT partner zoals jullie is dan cruciaal."

Oplossingen van ESET

Onze beveiligingspartner ESET heeft vele ICT security oplossingen en mogelijkheden, waarvan er een aantal genoemd zullen worden. Zo houden we met behulp van het ESET Security Management Center (ESMC) de security van alle servers en PC's in de gaten op afstand, zo is er snel overzichtelijk waar je al goed beveiligd bent en waar nog wat aandacht nodig is. Een belangrijke security oplossing is End Point Protection Advanced. In deze combinatie van machine learning, menselijke expertise en geautomatiseerd beveiligingsbeheer ben je beschermd tegen onder andere ransomware en aanvallen. Ook is je bestandsopslag beveiligd met deze meerlaagse bescherming van ESET.

ESET ESMC

Oplossingen van ESET

We kunnen je ook helpen met ESET File Security voor Microsoft Windows servers. Deze oplossing biedt geavanceerde beveiliging voor bijvoorbeeld de overdracht van je bedrijfsgegevens via alle servers en voor je bestandsopslag in het netwerk zodat de continuïteit van je bedrijf kan worden gegarandeerd. Hiernaast is ESET Threat Hunting voor het detecteren van bedreigingen in je netwerk erg belangrijk. Voor elke vorm van een bedreiging voor je ICT omgeving kunnen we samen met ESET de juiste oplossing bieden! 

Fourtop_ -1 min

Maak een afspraak

Wil je starten met Microsoft 365 of wil je meer weten over alle mogelijkheden van je bestaande pakket, wij inspireren je graag! Neem contact met ons op en maak een afspraak, bij ons ben je altijd welkom.