headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
Microsoft Azure | Fourtop ICT

Microsoft Azure

Met Microsoft Azure kun je als organisatie flexibel en zonder limieten innoveren in de cloud. Met toekomstbestendige cloudoplossingen werk je leuker, makkelijker en veiliger

Het beste van Microsoft

Het cloudplatform van Microsoft Azure bestaat uit meer dan 200 continu innoverende producten en services, wat je helpt voor te bereiden op elke uitdaging door te ondersteunen bij de creatie van nieuwe oplossingen.

Vertrouw op de cloud

Naast goede beschikbaarheid en schaalbaarheid heeft Microsoft Azure een optimale ICT security. Met de hoogste security standaarden in de IT-business kun je altijd en overal zorgeloos samenwerken. 

Voor elke ICT omgeving 

Azure is marktleider als het gaat om hybride cloud systemen. De koppeling van on-premises en cloud-gebaseerde systemen wordt naadloos gemaakt, met een oplossing voor elk mogelijke ICT omgeving.

Klaar voor de toekomst

Als officiële Microsoft Gold partner weten we bij Fourtop precies wat je als organisatie allemaal kunt met Microsoft Azure. Haal met het oog op de toekomst het meeste uit je digitale werkplek en uit jezelf!

Innoveren met Microsoft Azure

Beveiligde en schaalbare cloud oplossingen en applicaties
Azure is het publieke cloud platform van Microsoft, je kunt hier als organisatie eenvoudig complexe publieke en bedrijfsinterne applicaties en services mee bouwen, implementeren en beheren. Het is hiernaast meer dan alleen een cloudomgeving, Microsoft Azure biedt namelijk vele services waarmee ontwikkelaars en ICT-professionals slimme toepassingen kunnen bouwen. Flexibel en zonder limieten of zorgen kun je optimaal inspelen op de kansen in de markt. En daar ondersteunen we je bij Fourtop ICT met cloud werkplek Cloudine uiteraard graag bij!

Microsoft Azure | Microsoft 365 | Fourtop ICT

Hoe te migreren naar Azure

Als ICT partner staan we met elke uitdaging voor je klaar 
Met de juiste ondersteuning is migreren naar Microsoft Azure makkelijk. Je servers en bijbehorende gegevens worden door ons verplaatst naar de datacentra van Microsoft, waardoor zorgen over beheer en security verleden tijd zijn. En we hebben samen met Microsoft veel ervaring met bijvoorbeeld de koppeling van on-premises en cloud-gebaseerde systemen waardoor elk mogelijke (hybride) cloud omgeving mogelijk is. Met elkaar komen we altijd tot de beste oplossing voor jouw organisatie.

Microsoft Azure bestaat uit vele toepassingen en services, onder te delen in de volgende categorieën: Computing, Networking, Beheer & Monitoring, Data Storage, AI, Intelligence & Cognitieve Services, IoT & Mixed Reality, Analytics & Big Data, Databases (en migratie), Identiteit & Security, Development & Mobile Services. 

Microsoft Azure | Microsoft 365 | Fourtop ICT
Met Microsoft Azure hebben we veel meer vrijheid in onze keuzes binnen de ICT omgeving. We kunnen onze organisatie naar een hoger level tillen dankzij de continu innoverende producten en we werken makkelijk en met vertrouwen in een beveiligde cloud omgeving."

Microsoft Gold Partner

Met kennis en ervaring zijn we trotse Microsoft Gold Partner
Als officiële Microsoft Gold partner weten we bij Fourtop ICT wat je als organisatie allemaal kunt met Microsoft Azure. Als Gold Partner zijn we altijd up-to-date en voldoen we aan de hoogste normen van Microsoft. En dankzij de nauwe samenwerking met Microsoft en de vele behaalde certificaten kunnen we je passend adviseren kijkend naar de vele mogelijkheden van Azure. Gezamenlijk onderzoeken we waar voor jouw bedrijf de kansen liggen om de productiviteit te verhogen in de cloud. Met onze eigen Business Process Development afdeling ondersteunen we bij het optimaliseren van je interne bedrijfsprocessen zodat je zo efficiënt mogelijk kunt werken. Haal met het oog op de toekomst het meeste uit je cloud werkplek en uit jezelf!

Microsoft Gold Partner | Microsoft Azure | Fourtop ICT

Maak een afspraak

Wil je starten met Microsoft Azure of wil je meer weten over alle mogelijkheden van je bestaande Microsoft pakket, wij inspireren je graag! Neem contact met ons op en maak een afspraak, bij ons ben je altijd welkom.

Afspraak

Onze nieuwste blogs