headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
Managed Services | Fourtop ICT

Managed Services

We beheren je ICT omgeving en staan voor je klaar met support zodat je optimaal en zorgeloos kunt werken

ICT specialist

Je ICT omgeving is in goede handen, namelijk bij onze specialisten. We beheren en monitoren met de juiste kennis en ervaring zodat je volledig ontzorgd wordt. 

Up-to-date

Voor de continuïteit van je bedrijf beheren we proactief je ICT omgeving. Door de laatste technologieën te gebruiken ben je optimaal beveiligd en geheel up-to-date.

Flexibel

We denken flexibel met je mee! De meeste diensten en licenties zijn bij ons per maand schaalbaar. Zo betaal je alleen voor wat je gebruikt en dit is duidelijk inzichtelijk.

Onze support

Onze collega's van de servicedesk staan graag voor je klaar, indien nodig 24/7. Ook is er periodiek overleg over de huidige omgeving en je plannen voor de toekomst.

Een ICT partner die ontzorgt

We denken graag met je mee
Het ontzorgen van bedrijven zit in ons bloed. Met passie en ervaring ondersteunen onze support- en beheer collega's je ICT omgeving zodat je medewerkers zorgeloos kunnen werken. Om gebruik te maken van onze Managed Services diensten maakt het niet uit of het om een bestaande of nieuwe on-premise, cloud of hybride oplossing gaat. Naast snelheid, zijn ook de stabiliteit en kwaliteit van bijvoorbeeld je netwerkverbinding van belang en ook hier kunnen we je mee helpen. Dankzij onze samenwerkingen met landelijke en lokale partners, hebben wij altijd een passende verbinding voor jouw bedrijf. Nadat we het beheer hebben overgenomen en begrijpen wat er belangrijk is voor je bedrijf doen we er alles aan om je te helpen met je plannen voor de toekomst. 

Managed Services | Fourtop ICT

Met ervaring en kunde

Als ICT specialist staan we voor je klaar
De ICT wereld ontwikkelt zich in sneltreinvaart en als bedrijf met een eigen ICT afdeling kan het lastig zijn om bij te houden wat precies de laatste ontwikkelingen zijn. Dit doen wij graag voor je, we houden jou als Managed Services relatie op de hoogte van belangrijke en relevante ontwikkelingen en zorgen er ook voor dat onze ICT specialisten goed getraind zijn en je bedrijf verder helpen.

Wat kunnen we met Managed Services voor je betekenen:

  • Een partner die graag samenwerkt en meedenkt
  • 5x10 of 24x7 support van onze servicedesk
  • Security by default
  • Advies en hulp van een Microsoft Gold Partner
  • Proactief beheer, patchmanagement, monitoring van systemen, bijhouden van de updates
  • Periodiek overleg over de huidige omgeving en toekomstig te nemen stappen
Managed Services | Fourtop ICT
Het is zo fijn om niet na te hoeven denken over lastige ICT vragen, Fourtop helpt waar nodig en staat voor ons klaar. De service is goed en de mensen zijn altijd behulpzaam en vriendelijk!"

Flexibel en schaalbaar

Je kunt bij ons makkelijk op- en afschalen
Om bedrijven in hun kracht te zetten, moeten ze in staat zijn om zich aan te kunnen passen naar de omstandigheden. Om dit makkelijk te maken zijn de meeste diensten en licenties bij ons per maand schaalbaar. Zo kun je waar nodig op- en afschalen en betaal je alleen voor wat je gebruikt. Dat vinden wij wel zo eerlijk en makkelijk! Dit is ook het geval bij de digitale werkplek van de toekomst Cloudine zodat je nog makkelijker, veiliger en leuker kunt werken. 

Managed Services | Fourtop ICT

Maak een afspraak

Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen?
Maak een afspraak en we helpen je met elk ICT vraagstuk. Bij ons ben je altijd welkom!

Afspraak

Onze nieuwste blogs