headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
YourSafetynet | Fourtop ICT

AVG-proof met YourSafetynet

Stap voor stap 100% AVG-compliant

YourSafetynet

Maak je bedrijf volledig AVG-proof
We werken op het gebied van AVG / GDPR samen met onze partner YourSafetynet. Het bevat alle technische, organisatorische en juridische voorzieningen voor een privacy- en ICT-gebruiksbeleid dat voldoet aan de Europese regelgeving. Je beleid wordt bijvoorbeeld via het updatesysteem periodiek aan (nieuwe) wetgeving getoetst en aan de Functionaris Gegevensbescherming gerapporteerd, zo weet je zeker dat je AVG-proof bent. En bij vragen kun je altijd bij ons terecht, met onze uitgebreide AVG kennis adviseren we je graag!

YourSafetynet | Fourtop ICT
YourSafetynet is makkelijk in gebruik en volledig. In simpele overzichten kan ik goed zien of we nog AVG-proof zijn en ook kan ik het gebruik van eigen devices van collega's binnen mijn ICT omgeving reguleren."

Neem contact op met Jaap van Fourtop ICT

Jaap van Oord | Fourtop ICT

Jaap van Oord
T: 06 53637892
E: j.vanoord@fourtop.nl

Krachtige contentfilters voor een flexibel ICT-gebruiksbeleid

De software van YourSafetynet detecteert en reguleert het ICT-gebruiksbeleid middels krachtige content- en webfilters en blacklists voor ongewenste software. Het gaat misbruik van ICT-middelen tegen en het geeft een boost aan de productiviteit. Hierdoor verdient de oplossing zichzelf al snel terug. De digitale wizard helpt je stap voor stap met alle noodzakelijke organisatorische procedures en wij helpen je met onze kennis om YourSafetynet te implementeren en om je bedrijfsvoering 100% AVG-proof te houden.

YourSafetynet | Fourtop ICT

AVG en overzichtelijke dashboards

YourSafetynet beschikt over overzichtelijke dashboards en krachtige logfuncties zodat iedereen precies weet wat er op het ICT-netwerk gaande is. Het is dankzij de wizards eenvoudig in gebruik en ook kun je opslagverkeer zoals USB-sticks, SD-kaarten en de cloud makkelijk bewaken en beheren. 

YourSafetynet | Fourtop ICT

Maak een afspraak

Wil je ook AVG-proof werken? We helpen je graag met alle mogelijkheden met behulp van YourSafetynet.
Neem contact met ons op en maak een afspraak. Bij ons ben je altijd welkom.

Afspraak