headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
Maritiem branche | Fourtop ICT

ICT voor maritiem

Onze oplossingen voor ICT vraagstukken in de maritiem branche!

Maritiem

Bij Fourtop ICT brengen we je organisatie verder!

De branche maritiem is constant in beweging. Bereikbaarheid is daarom een belangrijk onderdeel zodat er snel, efficiënt en op elke locatie onderling of met partners en klanten geschakeld kan worden. Hiernaast is goede cybersecurity van belang zodat er binnen de organisatie controle blijft over belangrijke gegevens. Ook gaat het doorgaans om zwaardere en meer specifieke applicaties waardoor maatwerk noodzakelijk is. In plaats van een gehele migratie naar de cloud komt daardoor een hybride omgeving veel vaker voor. Samenwerken wordt leuker en makkelijker met de ICT diensten van Fourtop!

Cloudine maritiem | Fourtop ICT

Uitdagingen in de branche

Bereikbaarheid is één van de grotere uitdagingen in de altijd bewegende maritiem branche. Hierbij staat het op locatie of onderweg kunnen communiceren met klanten, partners en collega's centraal. Ook is het belangrijk dat er een goed beveiligde ICT omgeving is, het verliezen van de controle over je gegevens dient voorkomen te worden. Hiernaast heeft je organisatie in deze branche doorgaans te maken met zwaardere en specifiekere applicaties waar geen standaard oplossingen voor mogelijk zijn. De vraag is hoe de ICT bijdraagt aan een stabiele en beveiligde hybride digitale werkomgeving waarbij data makkelijk en vooral veilig gedeeld kan worden met elkaar?

Onze ICT oplossingen Cloudine maritiem | Fourtop ICT

In de maritiem branche zorgen we ervoor dat je ICT omgeving goed beveiligd is zodat je als organisatie altijd controle behoudt over gevoelige informatie. Hiernaast ondersteunt de ICT bij goede samenwerkingen tussen alle medewerkers waar ze ook zijn, bereikbaarheid is belangrijk. Er kan makkelijk met elkaar gecommuniceerd worden, vanaf elk apparaat en waar de medewerker zich ook op dat moment bevindt. Ook begrijpen we maatwerk bij een ICT omgeving, we weten als Fourtop precies de juist hybride oplossing te vinden. Met een combinatie van on-premise en de cloud ben je als organisatie altijd up to date en klaar voor de uitdagingen van de toekomst.

We hebben vertrouwen in onze beveiligde hybride ICT omgeving van Fourtop, gevoelige informatie blijft intern. Ook kunnen onze medewerkers makkelijker en efficiënter samenwerken waar ze ook zijn."

Ben je klaar voor Fourtop ICT en Cloudine? 

Fourtop ICT | Jouw ICT partner | We stay connected

 

25

Het aantal jaar dat Fourtop klaarstaat voor klanten en zorgt voor zorgeloze ICT!

12

Het aantal trotse bedrijven die al makkelijker en leuker samenwerken met Cloudine!

Cloudine | Fourtop ICT

14.108

Het aantal mensen waar met alle zorg de ICT omgeving voor wordt beheerd!

Verhalen van onze klanten

We zijn trots op onze klanten en laten je graag hun ervaringen lezen!

Van Straten Medical | Fourtop ICT

Van Straten Medical

"Fourtop voldoet aan de voor ons belangrijkste eigenschappen van een ICT partner, namelijk betrouwbaarheid en dat we op ze terug kunnen vallen wanneer dit nodig is. Het contact en de samenwerking is goed."

Meer lezen →
Vereenigde Oliefabrieken | Fourtop ICT

Vereenigde Oliefabrieken

"Al sinds ongeveer 2008 zijn we klant bij Fourtop. Als kleinere organisatie hebben we de expertise op ICT gebied zelf niet voldoende in huis, we hebben daarom de ondersteuning nodig van een goede ICT partner."

Meer lezen →
Hospice De Cirkel | Fourtop ICT

Hospice de Cirkel

"We werken prettig samen met Fourtop. Ze leveren goed werk en reageren altijd vlot. Fourtop ontzorgt ons op het gebied van ICT en wij zijn blij met de belangeloze inzet van dit bedrijf voor ons hospice.”

Meer lezen →
Naar alle klantverhalen

Hebben wij je al overtuigd?

Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Bij ons ben je altijd welkom!

Afspraak