headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
Van Straten Medical | Fourtop ICT klantcase

Fourtop, een innovatieve en betrouwbare ICT partner

Lees de ervaringen van Van Straten Medical

Van Straten Medical

Van Straten Medical heeft een mooie, heldere missie: ‘Providing value to life’. De Nederlandse producent en leverancier van chirurgisch instrumentarium en disposables maakt, repareert, onderhoudt en levert wereldwijd instrumentarium en OK disposables van hoogwaardige kwaliteit. Op een innovatieve manier bieden ze duurzame en circulaire oplossingen aan. Zo ook tijdens de coronacrisis waarbij ze een manier hebben ontwikkeld om gebruikte mondkapjes te steriliseren en te testen voor hergebruik. Met het terugleveren van gesteriliseerde mondkapjes ging Van Straten Medical in samenwerking met Renewi Nederland, Technische Universiteit Delft en met de goedkeuring van het RIVM het tekort aan mondkapjes tegen. Nederland, met partijen zoals Van Straten Medical, is ook niet onopgemerkt gebleven bij het WHO (World Health Organization) waar ze Nederland in het jaarverslag gaan benoemen als voorloper op het gebied van de circulaire economie.

Van Straten Medical | Fourtop ICT klantcase

Vooruitgang op het gebied van ICT

Al 45 jaar staat Van Straten Medical voor innovatie en zo is vooruitgang op het gebied van ICT ook een vereiste volgens General Manager Bart van Straten. "ICT is een heel belangrijk onderdeel voor ons en niet weg te denken tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Bij orders die een automatisch proces doorlopen of als de productie, reparatie of het onderhoud wordt ingepland moet alles optimaal ondersteund worden met behulp van ICT. Dit geldt ook voor onze meetings in Microsoft Teams, mailen met Outlook en verdere communicatie met behulp van het ERP systeem. We werken bij Van Straten Medical in een cloud werkomgeving."

 

De overstap van de vorige ICT partij naar Fourtop was voor Van Straten Medical destijds een logische keuze.

We waren niet tevreden met de toenmalige ICT leverancier, ze gingen niet mee met de laatste stand van zaken qua ontwikkelingen en ze waren onvoldoende professioneel. Hiernaast is er al jaren een goede band met Jaap van Oord van Fourtop en deze fijne relatie gaf de uiteindelijke doorslag om over te stappen. Fourtop voldoet aan de voor ons belangrijkste eigenschappen van een ICT partner, namelijk betrouwbaarheid en dat we op ze terug kunnen vallen wanneer dit nodig is. Het contact en de samenwerking is goed."

Als aanvulling is er ook gesproken met Michel Henderik, Operationeel Manager bij Van Straten Medical, en hij gaf hetzelfde aan als Bart. "We doen tegenwoordig alles met behulp van ICT, een betrouwbare partner is hierbij benodigd en erg belangrijk. We hebben bijvoorbeeld regelmatig contact met de medewerkers van de Servicedesk waarbij de afwikkeling en de opvolging goed is. Fourtop is zeker een ICT leverancier die we zouden aanbevelen".

 

Fourtop ICT klantcase

“Fourtop voldoet aan de voor ons belangrijkste eigenschappen van een ICT partner, namelijk betrouwbaarheid en dat we op ze terug kunnen vallen wanneer dit nodig is."

Bart van Straten | Van Straten Medical | Fourtop ICT klantcase

Bart van Straten
General Manager, Van Straten Medical

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek

Afspraak