Klantcase

Microsoft 365

Fourtop verzorgt pro deo alle ICT-diensten voor hospice De Cirkel. Lees de ervaringen van hospice De Cirkel

Hospice De Cirkel

Hospice De Cirkel uit Hendrik Ido Ambacht is een plaatsvervangend huis voor mensen die maximaal nog drie maanden te leven hebben. Iedereen is welkom om de laatste fase van zijn of haar leven hier door te brengen en de bewoners krijgen dezelfde zorg die ze thuis ook zouden krijgen. Annelies de Back, bestuurslid van hospice De Cirkel, vertelt: “Wij streven er naar om ons hospice voor iedereen een fijne plek te maken, zo kan familie bijvoorbeeld blijven slapen en wij verzorgen dan tegen een geringe vergoeding de maaltijden. Voor de financiën zijn wij deels afhankelijk van subsidies, maar wij moeten het met name hebben van giften. Fourtop werkt pro deo voor ons vanuit de MVO-gedachte, zij voorzien ons van ICT-diensten.”

 
FourTOP verzorgt pro deo alle ICT-diensten voor hospice De Cirkel

Probleemloze ICT met een persoonlijke touch

Voorheen was de ICT van hospice De Cirkel bij verschillende partijen ondergebracht, waardoor het soms onduidelijk was bij wie we voor wat moesten aankloppen. De hospice wil zich graag focussen op haar bewoners en niet op het oplossen van ICT-problemen. Soepel lopende ICT is heel belangrijk en daarom is hospice De Cirkel op zoek gegaan naar een bedrijf dat hen kon ontzorgen op dat gebied.

Foutrop had bij de verhuizing naar Hendrik Ido Ambacht een donatie gegeven en zo zijn zij met de Hospice in contact gekomen. Toen er problemen met de server ontstonden, heeft hospice De Cirkel Fourtop benaderd om hen te helpen en dit deden zij graag.

"Fourtop is een middelgroot ICT-bedrijf, maar wel met een persoonlijke touch. Ze hebben de ervaring in huis om ons te voorzien van goede ICT-oplossingen en daarbij ook oog voor onze organisatie en de mensen die daar werken. Wij vinden het belangrijk samen te werken met een partner die begrijpt dat je ook als hospice afhankelijk bent van ICT en dus snel een oplossing wil hebben als er op dat gebied iets niet goed functioneert. Als de automatisering niet goed werkt, zitten wij met onze handen in het haar. Onze hele administratie zit in de computer."

 

De ideale ICT-partner

Hospice De Cirkel neemt veel diensten af bij Fourtop. Onder andere het ICT-beheer, Office365 en Wifi. Internettoegang via Wifi is voor hen belangrijk. Bewoners en bezoekers zitten vaak in een stressvolle situatie en slechte Wifi leidt tot extra zorgen. Mensen willen graag bereikbaar zijn en contact houden met de buitenwereld. Sinds Fourtop een goed netwerk heeft aangelegd, heeft iedereen altijd en overal Wifi.

"We werken prettig samen met Fourtop. Ze leveren goed werk en reageren altijd vlot. Fourtop ontzorgt ons op het gebied van ICT en wij zijn blij met de belangeloze inzet van dit bedrijf voor ons hospice.”
Hospice De Cirkel-1 JPEG
Annelies de Back

Bestuurslid van hospice De Cirkel

Maak een afspraak

Wil je starten met Microsoft 365 of wil je meer weten over alle mogelijkheden van je bestaande pakket, wij inspireren je graag! Neem contact met ons op en maak een afspraak, bij ons ben je altijd welkom.