headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
Vereenigde Oliefabrieken | klantcase Fourtop ICT

ICT ondersteuning en advies op maat van Fourtop

Lees de ervaringen van Vereenigde Oliefabrieken

Vereenigde Oliefabrieken

De van Nederlandse origine Vereenigde Oliefabrieken is een wereldwijd bekende partner gespecialiseerd in een breed assortiment kwalitatieve plantaardige oliën en vetten. Met veel ervaring begrijpen ze wat de wensen en behoeften zijn van de klant waarbij de focus ligt op de voedings-, alkyd- en diervoederindustrie. Met expertise, oog voor kwaliteit en een klantgerichte benadering wordt er meerwaarde gecreëerd met de juiste maatwerkproducten. Bij de Vereenigde Oliefabrieken voorzien ze met behulp van inhouse logistieke kennis de benodigde exportdocumenten inclusief douanedocumenten welke voldoen aan de internationale normen in het land van bestemming.

Vereenigde Oliefabrieken | Klantcase Fourtop ICT

Ondersteuning en advies op maat van Fourtop ICT

Pieter Spierenburg, eigenaar van de Vereenigde Oliefabrieken, heeft door de jaren heen veel ontwikkelingen meegemaakt. "De geschiedenis van de Vereenigde Oliefabrieken gaat al ver terug, ik ben als eigenaar de derde generatie. Mijn grootvader heeft het bedrijf destijds gekocht, maar het ontstaan was origineel al in 1826. Waar in het verleden de werkzaamheden met de hand gebeurden, gaat het nu vooral automatisch. Het onderdeel ICT is daarom erg belangrijk, van Outlook tot aan bijvoorbeeld het gehele calculatiepakket, documenteren of factureren, ICT is niet meer weg te denken tijdens de dagelijkse werkzaamheden."

 

Al sinds ongeveer 2008 zijn we klant bij Fourtop ICT. Als kleinere organisatie hebben we de expertise op ICT gebied zelf niet voldoende in huis, we hebben daarom de ondersteuning nodig van een goede ICT partner. Bij ons werkt er wel iemand die er tot op zekere hoogte verstand van heeft, maar met een complexere inhoud of in het geval er iets fout gaat is de ondersteuning van Fourtop ICT nodig. Er is in dat geval regelmatig contact met de Servicedesk en dit verloopt prima. Ook tijdens het meer thuis laten werken van onze collega's zijn we goed geholpen aan het begin van 2020. Er zijn natuurlijk wel wat vragen geweest over bijvoorbeeld verbindingen die er nog niet waren, maar het is allemaal netjes en snel opgelost. We hebben als bedrijf goede ervaringen met Fourtop ICT, ik zou ze daarom zeker aanbevelen als ICT partner."

 

Fourtop ICT klantcase

“Als kleinere organisatie hebben we de expertise op ICT gebied zelf niet voldoende in huis, we hebben daarom de ondersteuning nodig van een goede ICT partner. We hebben als bedrijf goede ervaringen met Fourtop ICT, ik zou ze daarom zeker aanbevelen als ICT partner."

Vereenigde Oliefabrieken | Klantcase Fourtop ICT

Pieter Spierenburg
Eigenaar, Vereenigde Oliefabrieken

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek

Afspraak