headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
Handel en distributie branche | Fourtop ICT

ICT voor handel & distributie

Onze oplossingen voor ICT vraagstukken in de handel & distributie branche!

Handel & distributie

De cloud werkplek Cloudine brengt je organisatie verder!

In de handel & distributie branche is goede communicatie tussen de verschillende afdelingen en snel schakelen belangrijk. Wij hebben oog voor de medewerkers van je bedrijf, want zij werken dagelijks in de ICT omgeving, en we zorgen voor soepele connecties tussen de verschillende bedrijfsdisciplines. Tijdens de inspiratiesessies en dieptetrainingen gegeven door onze ICT experts maken we iedereen enthousiast en klaar om digitaal zo optimaal mogelijk te werken. Samenwerken wordt leuker en makkelijker met onze cloud werkplek Cloudine! 

Cloudine - handel & distributie branche | Fourtop ICT

Uitdagingen in de branche

In de handel & distributie branche wacht de klant niet. En om aan de vaak veeleisende klantbehoefte te voldoen heb je een goede samenwerking nodig tussen de verschillende bedrijfsdisciplines. Zo zijn er binnen bedrijven regelmatig tegenstrijdige belangen tussen bijvoorbeeld logistiek en commercie. Hiernaast is snel schakelen belangrijk, de druk is hoog en vertragingen of uitzonderingen worden niet gewaardeerd. Duidelijke en soepele connecties tussen alle afdelingen zijn gewenst om zo goed mogelijk en tijdig in te spelen op de wensen in de markt. Maar hoe draagt de ICT bij aan een stabiele en betere onderlinge samenwerking binnen een organisatie?

Onze ICT oplossingen Cloudine - handel & distributie | Fourtop ICT

Een stabiele ICT omgeving, met het oog op de medewerkers die er dagelijks mee werken, is bij ons belangrijk in de handel & distributie branche. Naast goed beveiligde ICT waarmee makkelijk gewerkt kan worden kijken we namelijk naar de wensen die specifiek spelen in de markt. We zorgen ervoor dat er snel en efficiënt gewerkt kan worden en hiernaast helpen we met adoptie- en trainingsprogramma's op maat. Dit bevordert niet alleen de manier waarop er met ICT gewerkt wordt, maar vooral ook de samenwerking tussen de verschillende afdelingen. Met hetzelfde doel voor ogen kan de focus binnen de organisatie gericht worden op de klanten en betere resultaten en wij helpen daar bij Fourtop ICT met onze cloud werkplek Cloudine graag bij!
Met een goede ICT omgeving weet iedereen waar ze aan toe zijn en hoe ze elkaar soepel kunnen vinden. Samenwerken gaat een stuk makkelijker sinds we overgestapt zijn naar Cloudine handel & distributie."

Ben je klaar voor Fourtop ICT en Cloudine? 

Fourtop ICT

 

25

Het aantal jaar dat Fourtop klaarstaat voor klanten en zorgt voor zorgeloze ICT!

12

Het aantal trotse bedrijven die al makkelijker en leuker samenwerken met Cloudine!

Cloudine | Fourtop ICT

14.108

Het aantal mensen waar met alle zorg de ICT omgeving voor wordt beheerd!

Verhalen van onze klanten

We zijn trots op onze klanten en laten je graag hun ervaringen lezen!

Nedelko | klantcase Fourtop ICT

Nedelko

“De service bij Fourtop is goed en de mensen zijn altijd heel vriendelijk. Ook is continuïteit belangrijk, er is altijd iemand achter de schermen die oplet hoe het gaat en die ervoor zorgt dat het goed blijft verlopen.”

Meer lezen →
Sterk Werk | klantcase Fourtop ICT

Sterk Werk

Bij Fourtop ICT word je als klant serieus genomen, je weet dat er altijd een handelingsperspectief is. Naast de beschikbaarheid en de benaderbaarheid is er de uitstekende service."

Meer lezen →
Q Makelaars | klantcase Fourtop ICT

Q Makelaars

“Naast het persoonlijke contact en het ondernemerschap zijn ze kundig. Je hebt bij Fourtop niet het gevoel dat er iemand is die je alleen helpt om van je geld af te komen, je wordt begrepen en ze ondersteunen goed."

Meer lezen →
Naar alle klantverhalen

Hebben wij je al overtuigd?

Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Bij ons ben je altijd welkom!

Afspraak