Klantcase

Nedelko

Makkelijk en snel thuiswerken dankzij Fourtop. Lees de ervaringen van Nedelko.

Nedelko

Je herkent het mooie gebouw in Barendrecht van Nedelko zeker als je weleens op de A29 rijdt, indrukwekkend van buiten en ook van binnen. Langs de corridor zijn de zes divisies vertegenwoordigd in diverse showrooms, wat ook vergaderkamers zijn, en dit laat duidelijk zien wat Nedelko allemaal kan en doet. Al meer dan 60 jaar zijn ze een vertrouwd leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met ervaring en kunde komen de technische specialisten van Nedelko met passende oplossingen waarbij een gelijkwaardige en open relatie met partners centraal staat. 

 
Nedelko gebouw

De goede service en continuïteit van Fourtop

Het is toevallig dat Suzanne Aardema, de IT System Administrator van het bedrijf, op donderdag 12 maart (nog voordat er vanuit de overheid werd opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken) voor een andere reden een afspraak had bij Fourtop. Er is toen al wel kort gesproken over thuiswerken voor het geval dit sneller nodig zou zijn. Na de berichtgeving over thuiswerken is er direct actie ondernomen vanuit zowel Nedelko als Fourtop om het in werking te zetten. “Goed dat er door jullie op tijd extra capaciteit is geregeld zodat er meer mensen vanuit huis konden werken. Dat is positief van Fourtop, het op tijd omgaan met veranderingen en het zorgen voor in dit geval de nodige capaciteit. De maandag na onze afspraak was het al geregeld, iedereen bij Nedelko kon thuiswerken. Heel positief!”

De gewijzigde situatie waarin het merendeel van de medewerkers thuis werkt heeft ook impact op de werkzaamheden van Suzanne. “Het werk is wel drukker geworden. Op kantoor is het goed geregeld en bij de mensen thuis ben je ook afhankelijk van hoe goed bijvoorbeeld het eigen netwerk thuis is en hoe het allemaal ingesteld staat. Ik word voor alle soorten vragen gebeld.” Ook maken ze bij Nedelko gebruik van de voordelen van Microsoft Teams. “Vorig jaar eind juni / begin juli is tijdens een groot project onze e-mail overgezet van de eigen exchange server naar de Office 365 omgeving, sindsdien hebben we ook Microsoft Teams. Het werd toen alleen nog niet zo veel gebruikt, maar nu werkt iedereen er mee vanuit huis. Iedereen chat, belt en vergadert in groepen met elkaar, het werkt goed.”

Suzanne vertelt over het eerste grote project met Fourtop, namelijk de overgang van de vorige IT partij naar Fourtop in 2018.

"De eerste gesprekken waren al positief, hier kwamen meteen goede ideeën naar voren. De overgang is hierna goed gegaan. Natuurlijk waren er wat dingetjes, dat is logisch met zo’n grote verandering, zoiets doe je niet zomaar. Maar de projectmanager heeft het bijvoorbeeld tijdens de overgang ook heel goed gedaan, hij is echt een pitbull en hij laat niet los totdat het allemaal geregeld is.” Naast het tweede grote project van het overgaan naar de Office 365 omgeving met onder andere Microsoft Teams is in oktober 2019 de derde succesvol afgerond met nieuwe servers en hardware.

Tot slot geeft Suzanne aan wat zij belangrijk vindt in een IT partner en hoe Fourtop hieraan voldoet. “Jullie nemen actie als er iets gevraagd of gezegd wordt, als iets urgent is wordt het ook echt direct opgepakt. De service is goed en de mensen zijn altijd heel vriendelijk. Ook is continuïteit belangrijk, er is altijd iemand achter de schermen die oplet hoe het gaat en die ervoor zorgt dat het goed blijft verlopen. En hiernaast is het leuk te zien dat er nooit met vingers wordt gewezen naar elkaar. Een menselijke fout wordt door iedereen weleens gemaakt, maar er wordt verantwoordelijkheid gepakt en altijd direct gezocht naar oplossingen. Dit waardeer ik in Fourtop en ik zou ze zeker aanbevelen als IT partner.”

“De service is goed en de mensen zijn altijd heel vriendelijk. Ook is continuïteit belangrijk, er is altijd iemand achter de schermen die oplet hoe het gaat en die ervoor zorgt dat het goed blijft verlopen.”
Suzanne Aardema - Nedelko-1
Suzanne Aardema

IT System Administrator, Nedelko

Maak een afspraak

Wil je starten met Microsoft 365 of wil je meer weten over alle mogelijkheden van je bestaande pakket, wij inspireren je graag! Neem contact met ons op en maak een afspraak, bij ons ben je altijd welkom.