Blogs

De uitdagingen en ICT oplossingen in de financiële dienstverlening branche

Hoe kan de ICT bijdragen aan een succesvollere finance organisatie? Dataveiligheid en een stabiele ICT omgeving zijn belangrijke onderdelen in de snelle branche van financiële dienstverlening. Tegen welke uitdagingen lopen medewerkers aan en wat is er in de ICT omgeving nodig om strategie, bedrijfsvoeringen en uiteindelijk de resultaten te kunnen optimaliseren? We nemen je in deze blog mee in de verschillende uitdagingen in de financiële dienstverlening branche en hoe we met onze ICT oplossingen ondersteunen bij succes en het behouden van grip op financiële en vertrouwelijke gegevens.

Cloudine financiële dienstverlening branche | Fourtop ICT | cloud werkplek


Uitdagingen in de financiële dienstverlening branche

In de financiële dienstverlening branche heb je te maken met financiële en vertrouwelijke data van vele organisaties. Een goed beveiligde en stabiele ICT omgeving is dan zeker essentieel om datalekken te voorkomen. Ook dien je als bedrijf te voldoen aan de AVG-privacywetgeving om integer om te gaan met privacygevoelige gegevens van klant, partner en collega. Passend advies en ondersteuning is hierbij vaak nodig. Hiernaast wil je als organisatie financiële gegevens graag duidelijk inzichtelijk krijgen en kunnen delen met derden. Met vertrouwen wil je dat alle gegevens van je organisatie optimaal beveiligd en AVG-compliant zijn. Het behouden van grip op gevoelige bedrijfsgegevens en ze intern en extern kunnen delen is daarom belangrijk. De vraag is hoe de ICT bijdraagt aan een stabiele en goed beveiligde digitale werkomgeving waarbij data makkelijk en vooral veilig gedeeld kan worden met elkaar?

 

Onze ICT oplossingen

Een stabiele en goed beveiligde ICT omgeving staat bij ons voorop in de financiële dienstverlening branche. Doordat hackers makkelijker buiten de deur worden gehouden en datalekken worden voorkomen behoudt je grip op data zodat je zorgeloos kunt werken. Aanvullend creëren we bewustwording en bewapenen we iedereen in je organisatie door middel van onze Security Awareness training. Ook staan we voor je klaar om je te helpen met een AVG beleid zodat je organisatie voldoet aan de privacywetgeving. Als het gaat om het inzichtelijk krijgen van vertrouwelijke financiële gegevens dragen live rapporten en overzichten bij aan een duidelijk overzicht wat veilig gedeeld kan worden met wie je maar wil. We weten bij Fourtop ICT dat je klant centraal staat, hier heb je dan ook alle aandacht voor in een optimale cloud werkomgeving.

Cloudine financiële dienstverlening branche | Fourtop ICT | cloud werkplek

 

Cloudine financiële dienstverlening

“Ken je mij al? Naast de bekende Cloudine breng ik als cloud werkplek graag verdieping voor je organisatie in de financiële dienstverlening branche. Wij zorgen voor een stabiele ICT omgeving en met vertrouwen zijn alle gegevens van je organisatie optimaal beveiligd en AVG-compliant. Samenwerken wordt leuker, makkelijker en veiliger!”

Het is de introductie van onze nieuwste Cloudine versie. Net zoals bij onze bekende Cloudine wordt er afscheid genomen van fysieke servers en kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de voordelen van werken in de cloud. We gaan alleen een stap verder, er wordt namelijk specifiek gekeken naar de uitdagingen en oplossingen in de financiële dienstverlening branche. Bij Fourtop ICT weten we wat er speelt in de markt en passen we onze ICT oplossingen aan naar de behoefte en wensen van je organisatie. En we houden altijd rekening met de medewerkers, want zij werken dagelijks in de ICT cloud omgeving Cloudine.

In de komende weken vertellen we je meer over hoe je met behulp van Cloudine financiële dienstverlening grip houdt op de data in je organisatie met behulp van live rapporten en overzichten. Ook nemen we je mee in hoe we bij Fourtop ICT je ICT omgeving optimaal beveiligd en AVG-compliant houden zodat je zorgeloos kunt werken. Samen zijn we klaar voor de toekomst!

Cloudine financiële dienstverlening branche | Fourtop ICT | cloud werkplek

Inschrijven per email