headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact

De uitdagingen en ICT oplossingen in de handel & distributie branche

Mieke
14-jan-2021 7:53:00

Hoe kan de ICT bijdragen aan een succesvollere organisatie? Het is een belangrijke en relevante vraag in iedere markt waarbij wij het vraagstuk specifiek hebben onderzocht en uitgewerkt voor de branche handel & distributie. Tegen welke uitdagingen lopen medewerkers aan en wat is er in een ICT omgeving nodig om strategie, bedrijfsvoeringen en uiteindelijk de resultaten te kunnen optimaliseren? We nemen je mee in de diverse uitdagingen in de handel & distributie branche en hoe we met onze ICT oplossingen ondersteunen bij succes.

Cloudine handel & distributie | Fourtop ICT | cloud werkplek


Uitdagingen in de handel & distributie branche

In de branche handel & distributie wacht de klant niet en wordt er naast tijdig handelen ook kwaliteit verwacht. Om aan de veeleisende klantbehoefte te voldoen heb je een goede samenwerking nodig tussen de verschillende bedrijfsdisciplines. Zo zijn er binnen bedrijven regelmatig tegenstrijdige belangen tussen bijvoorbeeld logistiek en commercie. Beide hebben uiteraard een overkoepelend belang van betere bedrijfsresultaten, maar hoe er te komen verschilt vaak per afdeling. Hiernaast is snel schakelen belangrijk, de druk is hoog en vertragingen of uitzonderingen worden niet gewaardeerd. Er zijn duidelijke en soepele connecties nodig tussen alle afdelingen om tijdig en zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de wensen in de markt. Maar hoe draagt de ICT bij aan een stabiele en betere onderlinge samenwerking binnen een organisatie? En hoe zorgt een goede ICT omgeving voor betere algehele efficiëntie in de handel & distributie branche?

 

Onze ICT oplossingen

Een stabiele ICT omgeving, met het oog op de medewerkers die er dagelijks mee werken, is uiterst belangrijk in de handel & distributie branche. Naast een goed beveiligde ICT omgeving waarmee makkelijk gewerkt kan worden, wordt er naar de wensen gekeken die specifiek spelen in de markt. We zorgen ervoor dat er snel en efficiënt gewerkt kan worden en hiernaast helpen de adoptie- en trainingsprogramma's op maat voor beter onderling begrip. Tijdens de inspiratiesessies en dieptetrainingen gegeven door onze ICT experts maken we iedereen enthousiast en klaar om digitaal zo optimaal mogelijk te werken. Dit bevordert niet alleen de manier waarop er met ICT gewerkt wordt, maar vooral ook de samenwerking tussen de verschillende afdelingen. Met hetzelfde doel voor ogen kan de focus binnen de organisatie gericht worden op de klanten en betere resultaten.

Cloudine handel & distributie | Fourtop ICT | cloud werkplek

 

Cloudine handel & distributie

“Ken je mij al? Naast de bekende Cloudine breng ik als cloud werkplek graag verdieping voor je organisatie in de handel & distributie branche. Wij hebben oog voor de medewerkers van je bedrijf, want zij werken dagelijks in de ICT omgeving, en we zorgen voor soepele connecties tussen de verschillende bedrijfsdisciplines. Samenwerken wordt leuker, makkelijker en veiliger!”

Het is de introductie van onze nieuwe Cloudine versie. Net zoals bij onze bekende Cloudine wordt er afscheid genomen van fysieke servers en kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de voordelen van werken in de cloud. We gaan alleen een stap verder, er wordt namelijk specifiek gekeken naar de uitdagingen en oplossingen in de handel & distributie branche. Bij Fourtop ICT weten we wat er speelt in de markt en passen we onze ICT oplossingen aan naar de behoefte en wensen van je organisatie. En we houden altijd rekening met de medewerkers, want zij werken dagelijks in de ICT cloud omgeving Cloudine.

In de komende weken vertellen we je meer over hoe Cloudine handel & distributie je in de organisatie helpt leuker en makkelijker onderling samen te werken en hoe we bij Fourtop ICT je meenemen in het gehele adoptieproces van Cloudine en tijdens onze vele trainingssessies. Samen zijn we klaar voor de toekomst!

Cloudine handel & distributie | Fourtop ICT | cloud werkplek

Ben je benieuwd naar wat Cloudine handel & distributie voor je organisatie kan betekenen?

 

Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Bij ons ben je altijd welkom!

Afspraak

Dit vind je misschien ook leuk

Verhalen over Cloudine