Blogs

Zorgeloos werken in een beveiligde ICT omgeving met Cloudine industrie

In onze eerdere blog hebben we je laten lezen waarom een efficiënt werkproces belangrijk is om een succesvolle organisatie in de industrie branche te zijn. En naast goede tools om je werkzaamheden te optimaliseren is een stabiele en beveiligde ICT omgeving essentieel, zo werk je leuker, makkelijker en vooral veiliger met elkaar samen. We hebben het hierbij over zorgeloos werken waarbij je bedrijfsprocessen niet stil zullen staan en waardoor vertragingen worden voorkomen. De vraag is hoe de ICT bijdraagt om op een veilige manier grip te houden zodat de focus kan liggen op je resultaten.

Cloudine industrie branche | Fourtop ICT | cloud werkplek

Het belang van het goede ICT security

Tegen welke uitdagingen lopen medewerkers in de industrie branche aan, zowel op kantoor, op de werkvloer of onderweg, en wat is er in een ICT omgeving nodig zodat je als organisatie zorgeloos kunt werken? Het zijn vragen waarbij een goed beveiligde ICT omgeving één van de belangrijke antwoorden is.

De productie kan niet stilstaan in de industrie branche, stabiliteit en continuïteit zijn belangrijke voorwaarden. Met vertrouwen wil je daarom kunnen werken in een veilige ICT omgeving zodat datalekken en eventuele vertragingen in het werkproces worden voorkomen. Zorgeloos en met de juiste tools kun je efficiënter werken en als organisatie sturen op succes.

 

Dataveiligheid en een stabiele ICT omgeving

Een stabiele en goed beveiligde ICT omgeving staat bij ons voorop in de industrie branche. Doordat hackers makkelijker buiten de deur worden gehouden en datalekken worden voorkomen behoudt je grip op data zodat je zorgeloos kunt werken. Aanvullend creëren we bewustwording en bewapenen we iedereen in je organisatie door middel van onze Security Awareness training. Op informatieve wijze worden je collega's meegenomen in de wereld van cybercrime en leren ze aan de hand van voorbeelden en tips & tricks wat je als individu en als organisatie hiertegen kunt doen. We weten bij Fourtop ICT dat je productie niet stil kan staan, hier heb je dan ook geen zorgen meer van in een optimale cloud werkomgeving.

Cloudine industrie | ICT security | Fourtop ICT

Zorgeloos samenwerken op elke locatie

Je hebt in de industrie branche te maken met collega's op verschillende locaties met verschillende wensen. Medewerkers op kantoor, op de werkvloer of onderweg zullen goed met elkaar moeten communiceren. Een handig hulpmiddel is dan Microsoft Teams van Microsoft Office 365, een professionele werkruimte in de cloud waarin alle personen, inhoud en hulpmiddelen beschikbaar zijn die je als teamlid of medewerker nodig hebt. Je kunt met collega's of andere teamleden snel schakelen tussen spraak-, video- en tekstverbindingen, bestanden en agenda’s delen en zelfs content tegelijkertijd bewerken. Met Teams wordt alles samengebracht in een gedeelde werkruimte, speciaal ontwikkeld om snel te schakelen met zowel interne als externe teamleden. Maak samenwerken makkelijker en leuker, waar je ook bent.

 

In de cloud werken met Cloudine industrie

Net zoals bij onze bekende Cloudine wordt er afscheid genomen van fysieke servers en kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de voordelen van werken in de cloud. We gaan alleen een stap verder, er wordt namelijk specifiek gekeken naar de uitdagingen en oplossingen in de industrie branche. Bij Fourtop ICT weten we wat er speelt in de markt en passen we onze ICT oplossingen aan naar de behoefte en wensen van je organisatie. En we houden altijd rekening met de medewerkers, want zij werken dagelijks in de ICT cloud omgeving Cloudine.

We hebben je tijdens dit derde kwartaal van 2021 meer verteld over hoe Cloudine industrie je in de organisatie helpt leuker, makkelijker en veiliger samen te werken. In onze vorige blog kon je lezen hoe we bij Fourtop ICT je met Cloudine helpen grip te behouden en je processen te verbeteren. Hierbij is zorgeloos en efficiënt werken ons gezamenlijke doel, samen zijn we klaar voor de toekomst!

Cloudine industrie branche | Fourtop ICT | cloud werkplek

Inschrijven per email