headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact

De voordelen van een externe ICT beheerder

Douwe
12-mrt-2016 14:44:27

Iedereen is tegenwoordig druk. Daarom kiezen veel ondernemers ervoor om werkzaamheden uit te besteden, zodat ze zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten. Een productielijn uitbesteden is tegenwoordig al lang niet meer ongewoon. Hoe zit dat met het uitbesteden van de ICT?

ICT is tegenwoordig vaak één van de belangrijkste onderdelen van een onderneming. Denk maar eens aan de invloed van een storing bij een accountantskantoor. Dit zorgt al snel voor grote problemen. Het is belangrijk dat ICT altijd goed werkt. Om dit als ondernemer te waarborgen, kun u twee dingen doen: start een ICT-afdeling of zorg ervoor dat een externe ICT-beheerder die taak op zich neemt. Het kan tegenwoordig namelijk allemaal op afstand!

Experts gaan voor uw bedrijf aan het werk!

Bedrijven die zich specialiseren in het inrichten en beheren van een ICT-omgeving, zijn al voor verschillende uitdagingen komen te staan. ICT is immers maatwerk, ze hebben al voor veel bedrijven de ICT-structuur ingericht. Daardoor zijn ze in staat u goed te adviseren over een passende ICT-oplossing voor uw bedrijf. Bij het uitbesteden van de bedrijfs-ICT laat u de ingewikkelde materie dus over aan experts, zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten. Uw bedrijf kan dan gebruik maken van deze bron van uitgebreide ICT kennis!

Kostenbesparing

Niemand geeft graag teveel geld uit. Als ondernemer wilt u daarom het liefst één keer goed investeren. U kunt ervoor kiezen om een ICT’er aan te nemen. Echter, de kans is klein dat hij of zij direct evenveel ervaring heeft als een professionele ICT-beheerder. Veel ICT-beheerders werken tegenwoordig op abonnementsbasis: u koopt in voor het aantal werkplekken waarop u beheer wilt hebben en de rest regelt uw ICT-beheerder. Afhankelijk van uw bedrijf kan u dit veel geld besparen! U betaalt alleen per afgenomen dienst, in plaats van een salaris van een interne ICT’er.

Slagkracht

Door het inschakelen van een externe ICT-beheerder, hoeft u geen energie te steken in zaken als werving en selectie van ICT-personeel. Ook hoeft u zich niet langer zorgen te maken over welke ICT systemen het beste passen bij uw organisatie. U wordt dus slagvaardiger door het inschakelen van een externe ICT-beheerder!

Conclusie

Het inschakelen van een externe partij die uw ICT-omgeving beheert, bespaart u energie. Energie die u kunt steken in de kernactiviteiten van uw onderneming! Daarnaast zorgt het voor een kostenbesparing. U krijgt ondersteuning van ervaren ICT’ers met veel kennis van zaken!

Wil je meer weten over Fourtop ICT?

Maak gerust een afspraak, bij ons ben je altijd welkom!

Dit vind je misschien ook leuk

Verhalen over Nieuws