headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact

De wereld als werkplek

Douwe
2-jun-2016 10:58:16

Twijfelt u als ondernemer om over te stappen naar werken in de Cloud? Als u hiervoor kiest, wordt alle bedrijfsdata op een externe veilige locatie opgeslagen: De Cloud. Deze locatie kan met een gebruikersnaam, wachtwoord en persoonlijke code, vanaf waar ook ter wereld bereikt worden. U kiest dus zelf waar u werkt!

Tijdsbesparing

Als uw bedrijf werkt in de Cloud, hebben uw medewerkers alleen een werkplek (PC/Laptop) en een goede internetverbinding nodig. Hierdoor kunnen ze overal werken. ‘Fijn, en wat levert dat op voor mijn bedrijf?’ Uw medewerkers kunnen tijdens de ochtendspits vanuit huis werken en naar kantoor rijden als de spits voorbij is. Zo wordt verkeersdrukte gemeden en tijd bespaard.

Cloud

Heeft u medewerkers die moeten reizen? Zij kunnen gewoon hun werk doen vanuit een hotel of café. Moet u tijdens een zakenreis samen met een collega op kantoor een presentatie maken? Geen probleem, de Cloud maakt het mogelijk. Werken in de Cloud zorgt er dus voor dat werk efficiënter kan worden ingepland, waardoor uw medewerkers meer tijd hebben voor de kerntaken.

Hoe zit het dan met de IT-security?

Werken in de Cloud is veilig mits u gebruik maakt van een goed beveiligde verbinding. Openbare Wifi hotspots zijn helaas vaak minder goed beschermd en daarmee gevoelig voor bedreigingen van buitenaf. Om deze risico’s te vermijden, kunt u het beste gebruik maken van de 4G verbinding van uw telefoon. Verder doen alle IT-security maatregelen waarvan u normaal gebruik maakt, bijvoorbeeld Two-factor authentication, net als altijd hun werk. Natuurlijk draait ook de Anti-spam en Antivirus software gewoon op uw werkplek. Met de juiste maatregelen werkt u dus net zo veilig als u gewend bent op kantoor, maar dan waar u maar wilt.

Meer weten over wat werken in de Cloud voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

A Great Offer, Just a Click Away

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit