Blogs

Fourtop 20 jaar

Fourtop bestaat 20 jaar en dat mag gevierd worden!

Al 20 jaar ontzorgen wij met passie onze partners met hun ICT. Onze focus ligt op het "voorkomen van" in plaats van het "oplossen van" problemen. Zonder werkende e-mail, bedrijfsapplicaties of een werkend netwerk staat een organisatie stil. We zijn allemaal afhankelijk van ICT want stilstaan of iets anders doen, is in onze tijd geen optie meer. ICT moet op orde zijn en continue meegroeien met de ontwikkelingen binnen een organisatie! Daarom is het persoonlijke in de samenwerking met onze partners voor ons het belangrijkst, naast de vanzelfsprekende kwaliteit. Zo weten we wat er bij onze partners speelt en kunnen we onze belangrijkste taak uitvoeren. En dat, is ontzorgen volgens Fourtop!

Het werken van de toekomst

Bij Fourtop ICT kunnen klanten voor van alles terecht. Cloud, ICT-security, dagelijkse helpdesk, kantoorautomatisering, telefonie (VoIP) en printoplossingen. Deze aspecten van ondernemen zijn van belang voor bedrijven van alle omvang. Werken vanuit de cloud, waarbij je altijd overal kunt doorwerken en je bestanden binnen handbereik hebt, is tegenwoordig ondenkbaar geworden voor modern ondernemen.  Fourtop ICT denkt met je mee en heeft altijd een passende oplossing.

Fourtop ICT zorgt al 20 jaar voor een goede nachtrust"

Behalve dat Fourtop meedenkt met de klant, monitoren en waken wij ook actief op aanvallen. We houden maandelijks duizenden risico's buiten de deur. Ondernemers kunnen op ons vertrouwen en zich hierdoor richten op wat zij belangrijk vinden; het ondernemen zelf.

Ter ere van het 20 jarige bestaan is er een coverstory in Drechtsteden Business aan Fourtop ICT gewijd. Deze kun je hier lezen.

Is jouw bedrijf toe aan de volgende stap?

Neem vandaag nog contact met ons op!

Inschrijven per email