Blogs

Fourtop ICT, ESET en VitrumNet samen trotse hoofdsponsor Werkgevers Drechtsteden Industrie dag 2016

Jaap van Oord, Fourtop. “Als ICT leverancier zien we de pijn van Cybercrime helaas regelmatig. Bedrijven die in een oogwenk tot stilstand komen doordat er een virus alle files heeft versleuteld. Waardoor er bijvoorbeeld vervolgens niemand meer kan werken. Dat is vaak het moment dat bedrijven roepen, dat er een goed security beleid moet komen!

Dit is natuurlijk te laat en dus is het goed dat de Werkgevers Drechtsteden Industrie dag 2016 over Cybercrime gaat. Dit initiatief ondersteunen we als ICT bedrijf natuurlijk graag! Door met elkaar na te denken over een goed security beleid, zijn veel risico`s tot een minimum te beperken. Hierdoor beperken we samen de kans op Cybercrime!”

VitrumNet, Wico van Helden: “IT ontwikkelt zich in een razendsnel temp. We kunnen de mogelijkheden en afkortingen nauwelijks meer bijbenen. Bijna ongemerkt zijn we de afgelopen jaren door de ICT ontwikkelingen stap voor stap een nieuwe werkelijkheid ingetrokken. Een werkelijkheid waarin we een grote afhankelijkheid hebben van digitale infrastructuren. Geen bedrijf kan nog bestaan zonder digitale bereikbaarheid. Zoals altijd zitten en er aan alles (hele) positieve en (hele) negatieve kanten. Cybercrime en de daarbij behorende maatregelen zijn onlosmakelijk gekoppeld aan de digitale wereld van nu.

Die wereld is zo snel en complex geworden dat je daar niet in verder komt zonder inhoudelijke expertise en betrouwbare partners. Dat kan je niet alleen.
Juist daarom ondersteunen we graag de Industrie dag van een regionale vereniging als de Werkgevers Drechtsteden, waar samenwerken en kennis delen centraal staat.”

ESET Nederland, Dave Maasland: “Met ESET Nederland willen wij een bijdrage leveren aan een veiligere en mooiere wereld. Dit doen wij door het leveren van cybersecurity oplossingen, diensten en service van ongekende kwaliteit. Cybercrime is echter een globale uitdaging die in de komende jaren alleen maar groter zal worden. Dit probleem kunnen wij niet alleen oplossen we hebben hier partners voor nodig die kennis verspreiden en waarde toevoegen aan onze oplossingen. Dit hoofdsponsorschap met meerdere partners is een mooi voorbeeld van dergelijke samenwerkingen.”

Inschrijven per email