Blogs

Het nieuwe jaar 2024 - Cloudine 4 jaar, recap vorig jaar en vooruitzichten 2024

Een nieuw jaar, 2024! Allereerst de beste wensen! En wat zijn er voor ons bij Fourtop ICT in het afgelopen jaar een hoop mooie dingen gebeurd. Graag vertellen we je meer over een aantal hoogtepunten zoals het 25 jaar bestaan van Fourtop ICT, dat we een gecertificeerde B Corp zijn geworden en over dat onze cloud werkplek Cloudine alweer 4 jaar is geworden. Hiernaast kijken we alvast vooruit naar wat we voor moois in het nieuwe jaar gepland hebben staan. We kijken er al naar uit!

 

Fourtop ICT 25 jaar

Ons 25-jarig jubileum hebben we goed gevierd in ons nieuwe pand de Noordkade 16 in Hendrik-Ido-Ambacht. In de afgelopen 25 jaar zijn we gestaag en met veel ontwikkeling gegroeid tot de mooie organisatie waar we vandaag de dag zo trots op zijn. Onze missie is de kracht achter deze duurzame groei, door samenwerken leuker en makkelijker te maken waarbij we kwaliteit, openheid en vertrouwen voorop hebben staan.

Bij Fourtop ICT werken positieve, deskundige en ambitieuze teamplayers en staat goede, persoonlijke service en innovatie voorop. Wij geloven dat samenwerken leuk en makkelijk moet zijn en dat je door middel van onze cloud-, beheer- en beveiligingsdiensten beter en veiliger je werk kunt doen. En alles wat we doen, doen we met passie en plezier!

Fourtop ICT 25 jaar

 

B Corp, we gaan voor duurzaamheid

We dragen al jaren ons steentje bij aan een duurzamer milieu, People Planet Profit is niet voor niets één van onze kernwaarden, maar we kunnen het nu ook daadwerkelijk aantonen dankzij het mooie B Corp-certificaat. B Corps (kort voor Benefit Corporations) zijn bedrijven die hun producten of diensten inzetten voor een betere wereld. Een absolute voorwaarde om gecertificeerd te worden is het hebben van een missie die niet alleen draait om het behalen van winst, maar waar ethisch, transparant en duurzaam wordt gehandeld. Hier herkennen wij onszelf als Fourtop ICT zeker in!

B Corp Fourtop ICT

 

Microsoft Solutions Partner for Modern Work

We zijn wederom een Microsoft Solutions Partner for Modern Work. Dit hebben we mede te danken aan onze (Microsoft gecertificeerde) medewerkers en het vertrouwen van onze klanten.

We helpen met het verhogen van de productiviteit en met de overstap naar hybride werken met behulp van Microsoft 365. We zijn dan ook trots dat onze cloud werkplek Cloudine van toegevoegde waarde is.

Microsoft Solutions Partner Modern Work | Fourtop ICT

 

Great Place to Work

Al twee jaar op rij zijn we een Great Place to Work! Iedereen kan binnen Fourtop ICT gewoon zichzelf zijn, krijgt ruimte voor ontwikkeling en voelt zich gewaardeerd. We vinden namelijk dat iedereen het verdient om een zo leuk en veilig mogelijke werkplek te hebben, waarbij je jezelf kan zijn en waar mensen elkaar vertrouwen. Met dit mooie certificaat van Great Place to Work Nederland hebben we dan ook opnieuw met trots de bevestiging ontvangen dat we dit voor onze mensen waarmaken. 

Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. We houden ons binnen Fourtop ICT dan ook altijd bezig met de juiste balans zodat iedereen zich welkom en gehoord voelt, voor nu en in de toekomst!

Great Place To Work | Fourtop ICT

 

FD Gazelle

Al vier jaar op rij zijn we een FD Gazelle. Dit houdt in dat we opnieuw één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland zijn. Trots op deze mooie prestatie!

FD Gazelle 2023 Fourtop ICT

 

Maas Cleanup goes West!

Het Westen van Nederland sluit zich met trots aan bij Maas Cleanup! Wij vinden dat iedereen recht heeft op schoon drinkwater en dat we ons samen moeten inzetten om het zwerfafvalprobleem op te lossen. Onze Jaap van Oord als Board Member, maar ook als gecertificeerde B Corp staan we hier met Fourtop ICT helemaal achter! Doe je ook mee?

Maas Cleanup | Fourtop ICT

 

Cloudine 4 jaar! Wat kan ze voor jou betekenen

Geweldig nieuws, Cloudine is afgelopen december alweer 4 jaar geworden! Waar we eind 2019 met trots het geboortekaartje van onze Cloudine online hebben gedeeld, is ze inmiddels een ervaren cloud werkplek waardoor al vele klanten makkelijker en leuker kunnen samenwerken!

Met Cloudine nemen bedrijven afscheid van fysieke servers en kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de voordelen van werken in de cloud. Zo kun je met de cloud werkplek waar je ook bent samenwerken, op een simpele manier met elkaar communiceren, terwijl gevoelige data altijd veilig is.

Cloudine is ontwikkeld door ons bij Fourtop ICT en gebaseerd op het Microsoft 365 platform. Een platform dat qua betrouwbaarheid en beschikbaarheid voldoet aan de hoogste standaarden en normen in de markt. Als Microsoft Solutions Partner Modern Work zijn we experts op het gebied van Microsoft en werken in de cloud. We weten precies wat de applicatiemogelijkheden zijn en gezamenlijk onderzoeken we waar voor jouw bedrijf de kansen liggen om de productiviteit te verhogen. Daarnaast kun je met de cloud werkplek Cloudine zorgeloos werken dankzij de cybersecurity van onze beveiligingspartner ESET. Je bent goed beschermd tegen datalekken en je houdt hackers makkelijker buiten de deur in een optimaal beveiligde ICT omgeving.

Cloudine | Fourtop ICT

Ook snappen we bij Fourtop ICT wat een uitdaging het is om naast de techniek je collega’s bij het adoptieproces van een nieuwe ICT omgeving te betrekken. Het is belangrijk dat alle medewerkers van je organisatie weten wat er van ze verwacht wordt en hoe ze zelf het makkelijkst en veiligst kunnen werken met Cloudine. We helpen je door middel van inspiratiesessies en interactieve dieptetrainingen gedurende het gehele adoptieproces, samen zorgen we ervoor dat iedereen gereed is voor de nieuwe ICT omgeving. En na de implementatie stopt het niet, met onze dagelijkse ondersteuning en een proactief beheer staan we voor jou en je collega’s klaar.

Wil je hiernaast nog aanvullende bedrijfsprocessen verder blijven ontwikkelen en optimaliseren? We hebben met onze Business Process Development afdeling ook de mogelijkheid om op maat gemaakte software en koppelingen voor je te ontwikkelen met behulp van het Microsoft Power Platform. De voordelen van Power Automate, Power Apps en Power BI maken je dagelijkse werk overzichtelijker en efficiënter waardoor je meer tijd hebt voor de belangrijke zaken. Met slimme oplossingen stuur je op succes en haal je daadwerkelijk het beste uit je organisatie.

 

Klaar voor het nieuwe jaar, met de Fourtop ICT aanpak

Wij maken samenwerken leuker en makkelijker! Wil je meer weten over onze ICT aanpak?

Eerst zorgen we ervoor dat je ICT-omgeving Digitaal op orde is met duidelijke ICT-oplossingen waar je op kunt bouwen en vertrouwen. Met een goede basis zorgen we voor continuïteit met persoonlijke ondersteuning. Zo is je ICT-omgeving optimaal beveiligd met een stabiele performance. Helder voor iedereen!

Hierna pakken we met Digitaal optimaliseren door dankzij innovatieve ICT-oplossingen om je processen te verbeteren. We ondersteunen bij de automatisering met behulp van het Microsoft Power Platform, SharePoint en alle andere applicaties uit het Microsoft 365 landschap. Het is belangrijk om te blijven ontwikkelen en onderscheiden om toekomstige uitdagingen te kunnen transformeren in kansen!

 

Security als belangrijk onderdeel van je ICT omgeving

Altijd een belangrijk onderdeel geweest bij Fourtop ICT en ook zeker wederom in het nieuwe jaar is Security. We gaan er vele nieuwsberichten en blogs over delen met je en voor vragen kun je natuurlijk altijd bij ons terecht. Dankzij de mooie samenwerking met onze beveiligingspartner ESET maken we Nederland graag veiliger!

Security IT ESET | Fourtop ICT

We kijken met onze collega’s van Fourtop ICT en met Cloudine uit naar het jaar 2024 en houden je op de hoogte over alle nieuwste ontwikkelingen!

Inschrijven per email