Blogs

HP Amplify Synergy Partner – voor goed hardware advies

Partnership Fourtop ICT en HP

Een computer is een essentieel onderdeel van een leuke, makkelijke en veilige werkplek. Er komt bijvoorbeeld meer bij kijken dan alleen de performance. Dankzij ons partnership met HP zijn we in staat om hierin perfect te adviseren, zijn onze prijzen goed en worden garantiereparaties bij ons in house uitgevoerd. Zo houden we onze klanten zorgeloos aan het werk.

 

Cloudwerkplek PC

Voor het werken in de cloud is de afhankelijkheid van de computer steeds groter geworden. Een prettige werkervaring is sterk afhankelijk van de reactiesnelheid en inrichting van de computer gecombineerd met een degelijke internetverbinding. Er is echter meer om op te letten bij de aanschaf van een computer! Waar dient de computer voor, wat zijn de core processen die uitgevoerd gaan worden, hoe wordt ermee gereisd en hoe veilig moet de computer zijn? Niet elke computer is bijvoorbeeld even veilig en dat is juist iets wat steeds belangrijker wordt, zeker nu er meer thuis wordt gewerkt.

Het thuisnetwerk is doorgaans minder veilig dan het netwerk op kantoor en het is goed om hier rekening mee te houden. HP biedt in de Elite serie het HP Sure programma, waarin diepgaande hardware beveiliging is toegepast om hackers geen kans te bieden op plekken waar bijvoorbeeld antivirus software niet bij kan. Voor reizigers of medewerkers die vaak gevoelige data op een laptop open hebben staan, is er HP Sure View. Met HP Sure View wordt de kijkhoek met één klik beperkt zodat personen naast de PC niets meer zien van het scherm.

Wil je meer weten over HP Sure? Beveliging voor zakelijke PC'S van HP | HP® Nederland

De opties zijn legio, maar er is er maar één perfect; wij adviseren graag om de perfecte computer te selecteren!

Fourtop ICT - HP Amplify Synergy Partner

HP Amplify Synergy Partner - Fourtop ICT

Inschrijven per email