headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact

Interview met Jaap van Oord over CHIO

Douwe
27-jun-2016 17:19:41

Afgelopen weekend vond weer het CHIO plaats, het jaarlijkse spring- en dressuur-concours in Rotterdam. De Stichting Vrienden van het CHIO is in 2005 opgericht en bestaat ondertussen uit zo’n 120 vrienden. Het is een business club die als doel heeft belangstelling te wekken bij het publiek voor de paardensport in het algemeen en voor het CHIO Rotterdam in het bijzonder. Dit jaar werd door loting bepaald dat het logo van Fourtop ICT op de vrijwilligerskleding van het CHIO Rotterdam afgebeeld was. Een mooie aanleiding voor Ruud van Os van RTV Rijnmond voor een interview met Jaap van Oord, oprichter van Fourtop!

Jaap, wat vind je van het CHIO ?
“Het CHIO is een prachtig evenement waar we graag onderdeel van zijn vanwege de gezelligheid, zakelijk netwerken, heerlijk genieten van shows, de sfeer, het Stroodorp en de uitstekende hospitality.”

Kende jij het CHIO al goed en lang ?
“Persoonlijk ken ik het CHIO al vele jaren. Mijn zwager Bart Dura is met zijn familie al lang betrokken en ik kom hier nu ongeveer 20 jaar. Bart heeft me ook geattendeerd op het vriendennetwerk.”

Ben je blij met het pakket en jullie naam op de kleding ?
“Ja we zijn erg blij met de logo`s op kleding! Als vriend van het CHIO zijn we nog the new kid on the block, maar toch het kan geen toeval zijn dat wij uit de “bak” zijn getrokken. Want het CHIO staat voor samenwerken van “ruiter en paard” en voor wendbaarheid. En dit zijn dezelfde zaken waar Fourtop voor staat: samenwerken en wendbaarheid.”

En waar uit zich dat in?
“Bij Fourtop vinden we dat de IT altijd maximaal moet meebewegen met de klant. Dat betekent voor ons dat we flexibel moeten zijn en ons opstellen als partner. We werken niet met lange, stugge contracten maar met schaalbare abonnementen. Dus als een klant in projecten werkt, of als het bedrijfsmatig tegenzit, beweegt de IT mee en zijn er geen onnodige kosten. Op die manier belemmert de IT nooit de bedrijfsgroei. Kortom, we zijn wendbaar, zodat onze klanten wendbaar kunnen zijn. Met ons springt u net zo makkelijk over hindernissen als de paarden tijdens het CHIO!”

A Great Offer, Just a Click Away

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Dit vind je misschien ook leuk

Verhalen over Nieuws