headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact

Microsoft Teams Tip: meetings versturen vanuit Outlook

Mieke
8-mrt-2022 10:33:42

Je kunt nu ook vanuit Outlook een Microsoft Teams meeting versturen, met handige extra opties. Zo kun je vooraf al instellen wanneer en wie er in de lobby moeten wachten of kies je dat deelnemers bijvoorbeeld geen microfoon aan mogen hebben tijdens de vergadering. We laten je graag zien hoe het werkt!

Meeting Teams | Fourtop ICT

Hoe start je een Microsoft Teams meeting vanuit Outlook?

Je opent Outlook en gaat naar de agendaweergave, hier selecteer je een Nieuwe Teams-vergadering. Zoals het je waarschijnlijk bekend voorkomt kun je hier de personen (vereist en optioneel), het onderwerp van de vergadering, de locatie (nu dus automatisch al Microsoft Teams), de begintijd en de eindtijd toevoegen. Het ziet er dan uit zoals hieronder. Extra tekst of een persoonlijke boodschap kun je toevoegen in je uitnodiging.

Meeting Teams opties | Fourtop ICT

 

Opties om vooraf in te stellen voor je Teams meeting

Je uitnodiging voor een Microsoft Teams meeting is bijna klaar. Je kunt het namelijk verzenden met de standaard instellingen of vooraf al wat opties gaan instellen die gelden tijdens de vergadering. Stel bijvoorbeeld in wie er kan presenteren, dat de meeting automatisch wordt opgenomen of selecteer dat camera's en de microfoon uit blijven. Het ligt geheel aan wat voor soort meeting je van plan bent te hebben, maar de opties zijn er om samenwerken in Teams zo makkelijk mogelijk te maken!

Meeting Teams opties |  Fourtop ICT

Heb je hulp nodig in Microsoft Teams of heb je een andere vraag?

Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Bij ons ben je altijd welkom!

Afspraak

Dit vind je misschien ook leuk

Verhalen over Nieuws