headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact

Samen meerwaarde leveren | Partnercase Fidor & Fourtop

Mieke
5-okt-2020 10:48:30

Samen slimmer, leuker en makkelijker werken! Dit zijn ook de uitgangspunten van onze partner Fidor accountants en adviseurs. In een leuk interview spreken Ewout Verschoor en Jaap van Oord elkaar over het leveren van meerwaarde en de voordelen van onze online werkomgeving Cloudine! 

Samen helpen we klanten naar een veel volwassener bedrijfsvoering en ondernemen we een stukje mee."

Fidor en Fourtop ICT | Partnercase

De inhoud van de partnercase kun je hieronder getypt vinden:

Fourtop ICT weet alles van slimme, efficiënte en leuke ICT. Zij zet bovendien altijd een extra stap om partners te helpen om zo het maximale te bereiken. Eén van de kernwaarden is niet voor niets; opgetogen klanten. Ook bij Fidor Accountants en Belastingadviseurs is dit te herkennen in de verrassend persoonlijke dienstverlening. Sinds vorig jaar werken beide organisaties intensief samen om nog meer meerwaarde te bieden aan hun klanten. Jaap begint als eerste enthousiast te vertellen: “Om nog extra meerwaarde te bieden is Fourtop veel meer een partner geworden van relaties dan een IT-leverancier. Onze online werkplek Cloudine gaat dan ook veel verder dan het ter beschikking stellen van de techniek. Cloudine brengt alles wat organisaties nodig hebben samen in één omgeving en maakt samenwerken slimmer, leuker en makkelijker.” Applicaties en processen Met de implementatie van Cloudine worden applicaties en processen onder de loep genomen en gekoppeld met de online werkomgeving. Jaap zegt hierover: “Niet alleen zijn er IT-applicaties om te migreren, maar ook zijn er administratie gerelateerde applicaties en processen die om een migratie vragen. Hierin is Fidor specialist en daarom schakelen wij haar in.” Ewout knikt instemmend en vult aan: “Wij zorgen dat administratie gerelateerde processen eveneens worden geautomatiseerd, gedigitaliseerd en gekoppeld met Cloudine. De IT- en administratiemigratie verloopt overigens niet altijd synchroon. De snelheid van implementatie wordt aangepast aan de fase waarin de
organisatie zich bevindt. Doel is echter altijd om zowel IT als de administratie efficiënter in te richten waardoor het werken leuker en makkelijker wordt.”

Volwassener bedrijfsvoering
Het wordt ons duidelijk dat er zowel door Fourtop als Fidor optimaal gebruik wordt gemaakt van de technische mogelijkheden. “Het optimaal automatiseren en digitaliseren zorgt ervoor dat ondernemers zich nog meer kunnen richten op zaken die echt belangrijk zijn,” verduidelijkt Ewout. Jaap vult aan: “Samen helpen we klanten naar een veel volwassener bedrijfsvoering en ondernemen we een stukje mee. Zo kijkt Fidor veel verder dan alleen een applicatieleverancier. Zij heeft kennis van de applicatie, helpt bij implementatie en heeft daarnaast ook nog eens het totale financiële overzicht. Dit levert zoveel meerwaarde op.”

Inzicht en grip
Volgens Ewout heerst er bij bedrijven nog wel eens argwaan om processen te automatiseren, digitaliseren en te migreren naar een online omgeving. “Ondernemers denken door de online omgeving grip te verliezen, maar het levert juist zoveel meer grip op.” Jaap haakt daarop in en vertelt dat er juist nog meer (actueel) inzicht ontstaat in de IT- en bedrijfsadministratie en dat (management)
rapportages vele malen sneller opgeleverd kunnen worden. “We zien vanuit onze praktijk dat een nieuwe situatie heel snel went. Ondernemers zijn achteraf verbaasd over het feit dat zij op basis van vaak achterhaalde cijfers sturing hebben kunnen geven aan hun bedrijf,” aldus Jaap. Dat is gelukkig verleden tijd en past mooi bij onze gezamenlijke uitganspunten slimmer, leuker makkelijker!

Fidor en Fourtop ICT partnercase

Ben je benieuwd naar wat wij met Cloudine voor je organisatie kunnen betekenen?

Neem gerust contact op, bij ons ben je altijd welkom!

Afspraak

Dit vind je misschien ook leuk

Verhalen over Nieuws