headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact

Start van 2023 – Fourtop ICT, Cloudine 3 jaar en onze verhuizing naar de Noordkade

Mieke
3-jan-2023 8:00:00

Alweer 2023! Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. En wat zijn er voor ons bij Fourtop ICT in het afgelopen jaar een hoop mooie dingen gebeurd. Graag vertellen we je meer over een aantal hoogtepunten zoals de verhuizing naar het nieuwe pand de Noordkade, over hoe onze cloud werkplek Cloudine alweer 3 jaar is geworden en kijken we alvast vooruit naar wat we voor moois in het nieuwe jaar gepland hebben staan.

De verhuizing naar de Noordkade

We hebben geweldig nieuws, we zijn met Fourtop ICT sinds een paar weken verhuisd naar onze nieuwe locatie. Met trots en veel enthousiasme kunnen we ons nieuwe adres met je delen: Noordkade 16 | 3341 SZ | Hendrik-Ido-Ambacht. Vanaf onze nieuwe locatie staan we natuurlijk ook weer voor je klaar om samenwerken leuker, makkelijker en veiliger te maken! Met fijn voorjaarsweer hebben we dit jaar mooie plannen om de verhuizing tegelijk met ons 25 jaar bestaan groots te vieren en dan nodigen we je natuurlijk van harte uit! Maar ook voor die tijd ben je altijd welkom voor een kopje koffie in ons geweldige pand, zien we je snel?

Fourtop ICT is verhuisd naar de Noordkade

Cloudine 3 jaar! Wat kan ze voor je betekenen

Feest, Cloudine is afgelopen december alweer 3 jaar geworden! Waar we eind 2019 met trots het geboortekaartje van onze Cloudine online hebben gedeeld, is ze inmiddels een ervaren cloud werkplek waardoor al vele klanten makkelijker en leuker kunnen samenwerken!

Waar het allemaal begon met Cloudine, ons geboortekaartje eind 2019:

Geboortekaartje Cloudine | Fourtop ICT

Met Cloudine nemen bedrijven afscheid van fysieke servers en kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de voordelen van werken in de cloud. Zo kun je met de moderne werkplek waar je ook bent samenwerken, op een simpele manier met elkaar communiceren, terwijl gevoelige data altijd veilig is.

Cloudine is ontwikkeld door ons bij Fourtop ICT en gebaseerd op het Microsoft 365 platform. Een platform dat qua betrouwbaarheid en beschikbaarheid voldoet aan de hoogste standaarden en normen in de markt. Als Microsoft Gold partner zijn we experts op het gebied van Microsoft en werken in de cloud. We weten precies wat de applicatiemogelijkheden zijn en gezamenlijk onderzoeken we waar voor jouw bedrijf de kansen liggen om de productiviteit te verhogen. Daarnaast kun je met de cloud werkplek Cloudine zorgeloos werken dankzij de cybersecurity van onze beveiligingspartner ESET. Je bent goed beschermd tegen datalekken en je houdt hackers makkelijker buiten de deur in een optimaal beveiligde ICT omgeving.

 

Ook snappen we bij Fourtop ICT wat een uitdaging het is om naast de techniek je collega’s bij het adoptieproces van een nieuwe ICT omgeving te betrekken. Het is belangrijk dat alle medewerkers van je organisatie weten wat er van ze verwacht wordt en hoe ze zelf het makkelijkst en veiligst kunnen werken met Cloudine. We helpen je door middel van inspiratiesessies en interactieve dieptetrainingen gedurende het gehele adoptieproces, samen zorgen we ervoor dat iedereen gereed is voor de nieuwe ICT omgeving. En na de implementatie stopt het niet, met onze dagelijkse ondersteuning en een proactief beheer staan we voor jou en je collega’s klaar.

Wil je hiernaast nog aanvullende bedrijfsprocessen verder blijven ontwikkelen en optimaliseren? We hebben met onze Business Process Development afdeling ook de mogelijkheid om op maat gemaakte software en koppelingen voor je te ontwikkelen met behulp van het Microsoft Power Platform. De voordelen van Power Automate, Power Apps en Power BI maken je dagelijkse werk overzichtelijker en efficiënter waardoor je meer tijd hebt voor de belangrijke zaken. Met slimme oplossingen stuur je op succes en haal je daadwerkelijk het beste uit je organisatie.

Cloudine 3 jaar | Fourtop ICT

 

Fourtop ICT in 2023, klaar voor de toekomst!

We kijken ook alweer vooruit naar het jaar 2023! Bij Fourtop ICT is dit met trots in ons geweldige nieuwe pand en met heel veel andere mooie vooruitzichten. Te beginnen met het eerste kwartaal van dit nieuwe jaar, waarbij we je graag laten binnenkijken bij Fourtop ICT, met leuke gastblogs van onze collega’s zelf. We geven je een inkijkje in de manier waarop wij met onze verschillende ICT afdelingen samenwerken écht leuker, makkelijker en veiliger maken voor je organisatie en jou als persoon. Fourtop ICT is klaar voor de toekomst!

 

We kijken met onze collega’s van Fourtop ICT en met Cloudine uit naar het jaar 2023 en houden je op de hoogte over alle nieuwste ontwikkelingen! 

Maak gerust een afspraak bij vragen, we helpen graag!

Afspraak

Dit vind je misschien ook leuk

Verhalen over Cloudine