Klantcase

Hageman

Persoonlijk contact en flexibiliteit bij een ICT partner Lees de ervaringen van Hageman

Hageman beveiliging & elektro

Voor kwaliteit en service bij beveiligings- en elektrotechnische installaties kun je terecht bij de gedreven professionals van Hageman beveiliging en elektro uit Dordrecht. Zoals techniek wordt gezien als de sleutel naar de toekomst, weten ze dat het aanleggen en installeren mensenwerk blijft. En juist hierbij wordt het verschil gemaakt, door innovatiekracht te combineren met de klantgerichtheid van gemotiveerde experts. Bij Hageman leveren ze de beste producten en ondersteunende diensten voor een optimale beveiligings- en elektrotechnische oplossing. Op deze manier bereiken ze al sinds 1931 het mooie doel om hun klanten een gerust hart te geven als ze niet in de buurt zijn van huis, bedrijf en bedrijfsmiddelen.

 
Sebastiaan Hageman - Hageman

Voorlopers op het gebied van techniek en ICT

 

Al 89 jaar draait het bij familiebedrijf Hageman om kunde en vertrouwen en dit zie je terug bij de medewerkers, maar ook in de keuze van de partners met wie ze samenwerken. Eigenaar en directeur Sebastiaan Hageman vertelt over het mooie bedrijf Hageman en waarom ze in Fourtop een goede ICT partner hebben gevonden. "We vinden het bij Hageman belangrijk om dichtbij onszelf te blijven. We zijn geen grote multinational, maar in de Drechtsteden zeker bekend en groot in de markt. Wat we doen is breed en vooral leuk, bij ons is iedereen sterk in een eigen expertise. Klanten verwachten van ons dat we snel klaar staan als het nodig is, ze bellen en het liefst zien ze ons binnen een uur verschijnen. De uitdaging is om er dan flexibel mee om te gaan. En zoals onze jongens van Hageman dat goed kunnen, zo vinden we dit ook belangrijk bij onze partners zoals bij een ICT partij."

Naast het kunnen meegaan met de flexibiliteit van ons bedrijf vinden we het bij een ICT partner belangrijk dat het contact persoonlijk is. Bij Fourtop klopt dit en er is hiernaast een stabiele klantenkennis aanwezig. Het is logisch dat een nieuwe medewerker het nog moet leren aan het begin, maar je hebt doorgaans iemand aan de lijn die het verhaal van je bedrijf goed kent en je direct verder helpt. We willen de ICT niet onderbrengen bij een grote organisatie die alleen een stappenplan afgaat, dat werkt niet voor ons. Juist zijn we op zoek naar het persoonlijke en flexibele contact zoals bij Fourtop, dit past goed bij Hageman. Bij vragen wordt er serieus meegedacht en het wordt altijd naar tevredenheid opgelost. Zo hadden we bijvoorbeeld laatst een probleem waar we beide niks aan konden doen, maar Fourtop hield wel vol totdat er een goede oplossing was, heel positief!"

Techniek is de sleutel naar de toekomst!

 

Als je organisatie al zo lang bestaat heb je veel veranderingen meegemaakt, zowel in het bedrijf als in de gehele markt. Hageman weet als geen ander hoe het is om mee te gaan met de laatste ontwikkelingen. "Drie jaar geleden hebben we een bedrijf overgenomen en het heeft best wat tijd gekost om intern de administratie samen te voegen. Inmiddels is er een goede structuur aanwezig en dit is ook wel nodig, de maatschappij en de techniek gaan juist steeds sneller. Waar het vroeger met veel handmatig werk wel doorliep is er nu digitalisering met duidelijke procedures nodig. Sinds ongeveer drie jaar werken we met de mobiele werkbon en hiermee kunnen onze medewerkers overal tijdig op inspringen, het werkt sneller en ze hebben gelijk de juiste gegevens bij de hand. We merken dat je niet meer om ICT heen kunt en dat het essentieel is om altijd up-to-date te zijn, als de server er uit ligt hebben we een uitdaging. Het blijft mensenwerk, dus er kan wel doorgewerkt worden, maar na een tijdje wordt het lastiger en vooral om vanaf kantoor goed te kunnen ondersteunen. Ook is voor ons innovatie erg belangrijk, net zoals bij Fourtop. We zijn bij Hageman altijd bezig met de laatste technieken en ontwikkelingen en we zien dat zeker in de Drechtsteden met onder andere VitrumNet hier veel kansen liggen."

De professionals van Hageman hebben veel overeenkomsten met het team van Fourtop. "De jongens van Hageman zijn altijd wel met techniek bezig, het is leuk om tijdens je werk ook met je hobby bezig te zijn. Aangezien wij veel werkzaamheden hebben op gebied van IP, neem IP camera’s, zijn er diverse raakvlakken op het gebied van techniek en dit maakt de samenwerking leuk. We hebben regelmatig onderling contact en we attenderen en helpen elkaar, het vertrouwen tussen Fourtop en Hageman is er. De klant staat op 1 en dit snappen ze bij Fourtop, als je belt heb je gelijk iemand aan de lijn die er mee aan de slag gaat. De medewerkers zijn flexibel en er is altijd een positieve instelling, ik zou Fourtop daarom zeker aanbevelen als ICT partner. Ze zijn toekomstgericht, ook in de samenwerking met ons en hierdoor liggen er veel mogelijkheden om met elkaar verder te komen."

“De medewerkers zijn flexibel en er is altijd een positieve instelling, ik zou Fourtop daarom zeker aanbevelen als ICT partner. Ze zijn toekomstgericht, ook in de samenwerking met ons en hierdoor liggen er veel mogelijkheden om met elkaar verder te komen."
Hageman Sebastiaan
Sebastiaan Hageman

Eigenaar en directeur, Hageman

Maak een afspraak

Wil je starten met Microsoft 365 of wil je meer weten over alle mogelijkheden van je bestaande pakket, wij inspireren je graag! Neem contact met ons op en maak een afspraak, bij ons ben je altijd welkom.