headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
Kees in 't Veen Tanktransporten | Fourtop ICT klantcase

Met expertise de stap extra zetten als ICT partner

Lees de ervaringen van Kees in ’t Veen Tanktransporten

Kees in 't Veen Tanktransporten

Het internationale transportbedrijf Kees in ’t Veen Tanktransporten BV voorziet klanten op een veilige, zorgvuldige en deskundige wijze in de behoefte op meerdere logistieke vlakken. Naast het verzorgen van gespecialiseerd tankoplegger- en tankcontainertransport van gevaarlijke stoffen en levensmiddelen hebben ze mogelijkheden tot tankreiniging, opslag, onderhoud, reparatie en nog veel meer. Als one-stop shop richten ze zich als betrouwbare, flexibele en vooruitstrevende partner op het gehele logistieke proces met als doel het creëren van langdurige relaties. Al sinds de oprichting in 1987 staan de experts van Kees in 't Veen Tanktransporten klaar voor klanten waarbij met een hoog serviceniveau de prestaties en resultaten zich kenmerken door commitment, stiptheid en een probleemoplossend vermogen.

Kees in 't Veen Tanktransporten | Fourtop ICT klantcase

Experts op het gebied van ICT

Met een eigen ICT afdeling zijn ze bij Kees in ’t Veen Tanktransporten voorzien van voldoende kennis. Michael Kruithof, Senior Systeembeheerder, en Roger Flinterman, Senior Manager IT en Projecten, vertellen over de huidige ICT ontwikkelingen binnen de organisatie. "We zijn bij Kees in 't Veen al vooruitstrevend op ICT gebied, waarbij de volledige infrastructuur staat en de vier medewerkers op de ICT afdeling zeer kundig zijn. Veel bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd, maar er zijn nog wel slagen te maken. Belangrijk is dat we qua strategie weten waar we naartoe willen. Sinds een jaar of 5 / 6 zijn we klant bij Fourtop ICT waarmee we destijds een aantal projecten zijn gestart, zoals het project naar Microsoft Office 365. Fourtop heeft ons daar uitstekend bij geholpen. Vanuit daar zijn we verder gaan bouwen en als het gaat om onderhoud en problemen kunnen we deze neerleggen bij Fourtop ICT."

 

ICT is niet weg te denken tijdens onze dagelijkse werkzaamheden, nagenoeg alle bedrijfsvoeringen hangen er vanaf. We kunnen dan ook niet meer zonder, van de communicatie met de klant via e-mail of telefonisch tot de beschikbaarheid van onze kritische operationele systemen. Op ICT gebied liggen er nog genoeg mooie uitdagingen en innovaties in het verschiet, al zijn veel zaken al op orde zoals bijvoorbeeld de overgang naar het thuiswerken. Dit is vanaf het begin soepel gegaan, omdat we al beschikten over faciliteiten zoals een remote desktop omgeving."

De stap extra zetten als ICT partner

Michael Kruithof en Roger Flinterman vertellen over de toegevoegde waarde van Fourtop als ICT partner. "We zouden Fourtop zeker kunnen aanbevelen als ICT partner. De samenwerking met Fourtop ICT is goed en de communicatie zoals bijvoorbeeld met ons vaste contactpersoon of de Servicedesk verloopt prettig. We vinden security één van de belangrijkste speerpunten bij een ICT partner. Zo onderhoudt Fourtop ICT bijvoorbeeld onze firewalls waarmee ons gehele netwerk wordt afgeschermd. Expertise is dan van groot belang; als we er zelf niet uit komen, moeten we erop kunnen vertrouwen dat Fourtop ICT net dat beetje extra kan leveren en dat het opgelost wordt. Bij echt moeilijke gevallen weten we Fourtop te vinden, je zou het kunnen zien als tier 2 of tier 3 support waarbij we met hun ondersteuning als team het probleem kunnen oplossen. Stel er zijn technische problemen met bijvoorbeeld Office 365, of een uitdaging met Power BI, onze data rapportage tool, dan schakelen we Fourtop ICT graag in."

Fourtop ICT klantcase

“We zouden Fourtop zeker kunnen aanbevelen als ICT partner. De samenwerking met Fourtop ICT is goed en de communicatie zoals bijvoorbeeld met ons vaste contactpersoon of de Servicedesk verloopt prettig."

Kees in 't Veen Tanktransporten | Fourtop ICT klantcase

Michael Kruithof
Senior Systeembeheerder, Kees in 't Veen Tanktransporten

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek

Afspraak