Klantcase

Leemberg

Makkelijk remote werken met Fourtop. Lees de ervaringen van Leemberg

Leemberg

Leemberg Pijpleidingen en Apparatenbouw BV is een middelgroot productiebedrijf op het gebied van leidingsystemen en apparatenbouw dat zich richt op de markten offshore, industrie en scheepsbouw. Vorig jaar vierden ze het 50-jarige bestaan en met de opgedane ervaring in combinatie met enthousiaste vakmensen is dit bedrijf uit Zwijndrecht uitgegroeid tot een betrouwbare partner in de markt.

André Wijbenga en Robin van Hunen-1

Ondersteuning en advies op afstand

 

De laatste jaren is Leemberg behoorlijk gegroeid, qua omzet en omvang, en de behoefte naar professionele ondersteuning om het allemaal draaiende te houden werd hierdoor ook steeds groter. Volgens André Wijbenga (mede-eigenaar van Leemberg, samen met Robin van Hunen) zijn ze vanwege deze reden terecht gekomen bij Fourtop.

"ICT is een heel belangrijk onderdeel. Dit geldt niet alleen bij het beheren van lopende projecten en de boekhouding in de geautomatiseerde Exact systemen en bij bijvoorbeeld de afdeling Engineering waar zwaardere 3D systemen draaien, maar ook de communicatie onderling moet soepel verlopen. Op alle locaties waar we vast op terrein zitten is het ook belangrijk dat ICT systemen goed draaien om de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren."

Juist in deze tijden waar we allemaal steeds meer remote werken is een goede ICT omgeving belangrijk en een passende ICT partner helpt hierbij. "Natuurlijk hoort de prijs van een ICT partner marktconform te zijn, maar de belangrijkste eigenschappen zijn volgens mij betrouwbaarheid en goede service." geeft André aan. "En dit zijn sterke punten van Fourtop. De ondersteuning op afstand is goed, er is altijd snel contact als er iets aan de hand is en er wordt gelijk geprobeerd om tot oplossingen te komen."

“De ondersteuning op afstand is goed, er is altijd snel contact als er iets aan de hand is en er wordt gelijk geprobeerd om tot oplossingen te komen."
Andre Wijbenga
Andre Wijbenga

Eigenaar, Leemberg

Maak een afspraak

Wil je starten met Microsoft 365 of wil je meer weten over alle mogelijkheden van je bestaande pakket, wij inspireren je graag! Neem contact met ons op en maak een afspraak, bij ons ben je altijd welkom.