Klantcase

Niehof van der Meulen

Lees de ervaringen van Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen

Bij Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs staan ze als ambitieus en zelfstandig accountskantoor al 60 jaar klaar voor MKB klanten, van detaillist tot zzp-er tot grote controleplichtige ondernemingen. Iedere klant is even belangrijk voor ze, waarbij kwaliteit en vertrouwen voorop staan. Door goede en langdurige relaties met vele organisaties groeien ze met veel klanten mee, zoals bijvoorbeeld het geval is bij Fourtop ICT waar al jaren fijne ondersteuning wordt geboden. Er wordt altijd actief meegedacht in oplossingen en door korte communicatielijnen en vaste aanspreekpunten kan er snel en kundig ingespeeld worden op vragen en wensen. Niehof van der Meulen is de juiste partner voor alle financiële, administratieve en fiscale vraagstukken, waardoor je als ondernemer rust hebt voor nu en in de toekomst.

Niehof-Oct-26-2021-08-14-43-28-AM

Een goede samenwerking in een stabiele ICT omgeving

Frank van Beek is als eigenaar en Accountant bij Niehof van der Meulen al sinds 1989 een bekend vertrouwenspersoon voor klanten en partners. Hij geeft aan wat er belangrijk is binnen de organisatie op het gebied van ICT en samenwerking. "Bij Niehof van der Meulen waren we nie

nvdm-team-1

Internetverbindingen

"Als de ICT uitvalt kunnen we simpelweg niet verder, het is van essentieel belang dat het goed werkt. Vooral de internetverbinding moet in de lucht blijven, hier hebben we er twee van en dat gaat gelukkig goed zodat we onze dagelijkse werkzaamheden altijd uit kunnen voeren." Zeker een goede onderlinge samenwerking is erg belangrijk bij het hechte team van Niehof van der Meulen.

"Communicatie is belangrijk en vooral in de begintijd van Covid was dit lastiger, we waren gewend bij elkaar langs te lopen als er iets was en dat werd vanuit huis natuurlijk allemaal online gedaan. Het verdient een pluim zoals jullie het bij Fourtop ICT hebben aangepakt zodat iedereen snel thuis kon werken aan het begin, heel fijn hoe de verbindingen binnen no time waren voorbereid. Alle zeilen zijn bijgezet en het is voor ons heel snel opgelost."

 

Wederzijds vertrouwen en voor elkaar klaarstaan

Met vertrouwen is Fourtop ICT klant bij Niehof van der Meulen, het is dan ook goed te zien dat ze ook tevreden klant zijn bij Fourtop ICT. Frank vertelt wat er voor hem nodig is om een goede partner te zijn. "We vinden het belangrijk dat een ICT partij hetzelfde met ons omgaat zoals wij ook zelf willen zijn richting onze klanten; het volledig ontzorgen en het altijd klaarstaan voor ze. Als je een probleem hebt is het fijn dat je gelijk terecht kunt en niet pas de volgende dag gebeld wordt. Bij Fourtop ICT gaat dit in de regel erg goed, al is het bij nieuw personeel op de Servicedesk logisch dat er nog weleens wat extra uitleg nodig is. Tegenwoordig wil je natuurlijk dat een probleem binnen 5 minuten wordt opgelost, maar dat gaat niet altijd. Als er echt een probleem is wordt het sowieso direct opgelost en het verdere contact verloopt prima. Het is het beste als je eigenlijk niet in de gaten hebt dat alles goed functioneert, dat je iedere dag je werk kunt doen zonder last te hebben van verstoringen. Ik zou Fourtop ICT dan ook zeker aanbevelen, het is een betrouwbare partner."

“We vinden het belangrijk dat een ICT partij hetzelfde met ons omgaat zoals wij ook zelf willen zijn richting onze klanten; het volledig ontzorgen en het altijd klaarstaan voor ze."
Frank Niehof
Frank van Beek

Eigenaar en Accountant, Niehof van der Meulen

Maak een afspraak

Wil je starten met Microsoft 365 of wil je meer weten over alle mogelijkheden van je bestaande pakket, wij inspireren je graag! Neem contact met ons op en maak een afspraak, bij ons ben je altijd welkom.