headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
NVDM

Veilig en betrouwbaar systeembeheer bij Niehof van der Meulen

Lees de ervaringen van accountantskantoor Niehof van der Meulen (2019)

Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs is een ambitieus zelfstandig accountantskantoor en al sinds 1952 werkzaam vanuit de vestiging in Dordrecht. Het bedrijf richt zich voornamelijk op het MKB, van detaillist tot zzp-er tot grote controleplichtige ondernemingen.

Korte lijnen, persoonlijke aandacht en een directe en goede relatie staan hoog in het vaandel bij Niehof van der Meulen. Als accountantskantoor zijn zij afhankelijk van een veilig en betrouwbaar systeem.

Haar klanten zijn van hen afhankelijk en dus kunnen er geen risico`s genomen worden op het gebied van zekerheid en continuïteit. De voormalige ICT leverancier voldeed niet aan de verwachtingen en daarom is de zoektocht gestart naar een nieuwe samenwerking met een gedegen partij. De match met Fourtop was er omdat zij met een vooruitstrevend plan kwamen dat goed bij Niehof van der Meulen paste.

NVDM-Web

Systeembeheer

Niehof van der Meulen beheerde voorheen bepaalde onderdelen van de ICT omgeving zelf. Gezien de steeds verder ontwikkelende techniek werd dit echter steeds lastiger. Fourtop heeft daarom een plan opgesteld voor het beheren van de volledige ICT omgeving van het bedrijf. Zo is Niehof van der Meulen verzekerd van een veilig, betrouwbaar systeem en kunnen zij zich volledig op hun kernactiviteiten focussen.

Joeri de Bruijn van Niehof van der Meulen zegt het volgende over de samenwerking met Fourtop:

We zijn erg tevreden over de samenwerking met Fourtop. Doordat zij onze volledige ICT omgeving beheren, hebben we één aanspreekpunt voor alle vragen en opmerkingen. In het geval van directe issues worden we altijd snel geholpen. Dat geeft rust en bespaart ons tijd."

 

bg handshake

"We zijn erg tevreden over de samenwerking met Fourtop. Doordat zij onze volledige ICT omgeving beheren, hebben we één aanspreekpunt voor alle vragen en opmerkingen."

Joeri de Bruijn
Accountantskantoor Niehof van der Meulen

Ben je ook afhankelijk van een veilig en betrouwbaar systeem? Of heb je uitdagingen op het gebied van het beheer van gegevens?

Neem gerust eens contact met ons op voor een adviesgesprek.

Neem contact op