headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
Taxi Stam | klantcase Fourtop ICT

Proactief meedenken en snel handelen als ICT partner

Lees de ervaringen van Taxi Stam

Taxi Stam

Als begrip in de regio richt het familiebedrijf Taxi Stam zich op professioneel contractvervoer in de Drechtsteden. Het is geen traditioneel taxibedrijf, maar een vervoersbedrijf waarbij al sinds de oprichting in 1954 op een duurzame wijze kwaliteit en service tegen een scherpe prijs wordt geboden. Met een team van meer dan 130 professionele medewerkers wordt er altijd gekeken naar een passende oplossing voor de verschillende doelgroepen met als voornaamste opdrachtgevers gemeenten, zorgverzekeraars, zorginstellingen, bedrijven en vervoersorganisaties. Ze hebben hiernaast de mogelijkheid om de krachten te bundelen met andere franchisenemers van DVG (De Vier Gewesten), wat naast continuïteit de gewenste grootschaligheid van de markt biedt. Met vertrouwen kun je erop rekening dat Taxi Stam er voor je is met elke vorm van vervoer.

Brian Burns | Taxi Stam | klantcase Fourtop ICT

Met vertrouwen kunnen werken in een stabiele ICT omgeving

Voor Taxi Stam is ICT niet meer weg te denken tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Business Director Brian Burns vertelt over de ontwikkelingen binnen het bedrijf en over de samenwerking met Fourtop ICT. "We zijn al meer dan 10 jaar klant bij Fourtop, dit liep destijds parallel met een nieuwe locatie en het groter worden als organisatie met daarbij ook een groter ICT vraagstuk. We kunnen vandaag de dag niet meer zonder ICT, het is cruciaal voor de bedrijfsvoeringen van Taxi Stam. Zoals er bijvoorbeeld wordt gewerkt met een digitale ritagenda, een planningsprogramma waarin alle ritten worden doorgestuurd naar de voertuigen en met een Boordcomputer taxi in elk voertuig, alles is digitaal. Het zou chaos zijn als de ICT wegvalt, dan werk je met eigen agenda's en leg je de verantwoording weer neer bij chauffeurs wat anders met elkaar gedeeld wordt. Ook in het geval van nieuwe personen of als er iemand onverwachts ziek wordt, digitaal is iedereen snel op de hoogte van alle afspraken. We zijn dan ook erg tevreden met de samenwerking met Fourtop, ze ondersteunen ons met elke uitdaging op ICT gebied."

 

Voor elk ICT vraagstuk een passende oplossing

Fourtop ICT zou ik zeker aanbevelen bij andere bedrijven, er is onderling goed contact en er wordt proactief meegedacht. Voor ons is snel handelen op het moment dat er iets niet goed gaat één van de belangrijkste eigenschappen van een goede ICT partner. Naast tijdig reageren is het ook belangrijk dat de service, prijs en dienstverlening goed zijn en Fourtop voldoet hier aan voor ons. Zo is er laatst een nieuwe server neergezet waar we heel tevreden over zijn. Doorgaans ga je juist van de server naar de cloud, maar voor ons vraagstuk was dit een betere oplossing en daar denkt Fourtop goed bij mee. Ook gaan we in september over naar het glasvezelnet en wordt er gekeken naar een nieuwe telefonieoplossing. Ze kennen onze branche, geven bij offertes prijzen die altijd netjes zijn en hebben de volledige knowhow van ICT. Ook zijn we bijvoorbeeld positief over de Servicedesk, het vertrouwen dat het goedkomt is er altijd en het is fijn dat er een persoonlijke touch aan zit - je kent elkaar bij voornaam. Het is vooral prettig voor alle partijen dat je lang met elkaar samen kan werken, bij een betrouwbare partner heb je er eentje voor het leven."

Fourtop ICT klantcase

Het is vooral prettig voor alle partijen dat je lang met elkaar samen kan werken, bij een betrouwbare partner heb je er eentje voor het leven."

Brian Burns | Taxi Stam | klantcase Fourtop ICT

Brian Burns
Business Director, Taxi Stam

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek

Afspraak