Partnercase

CoffeeClick

Het begint bij een goede kop koffie. Lees over de samenwerking met CoffeeClick

CoffeeClick

Bij CoffeeClick begrijpen ze dat koffie hét visitekaartje is van je bedrijf, echt kunnen genieten van een goede kop koffie is daarom waar het om gaat. Met het unieke concept heb je als bedrijf exclusieve en wekelijks vers gebrande koffiebonen voor collega's, klanten en partners voor één vaste prijs per kopje. Het toont waaruit het concept van CoffeeClick is voortgekomen, namelijk de denkwijze zoals ook terug te vinden is in de ICT; ze noemen het "Managed Coffee Services" of het “All-in the Click” concept zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Het is een zorgeloze oplossing waarbij kwaliteit en een optimale serviceverlening voorop staan. Met passie staat het team van rond de 30 koffiespecialisten sinds 1997 klaar voor klanten en is de professionele koffiemarkt met energie, innovaties en vooral lekkere koffie veroverd.

 
Rob Ter Meer - CoffeeClick-1

Het onderscheidende concept van CoffeeClick

Sinds 1 mei 2021 is Rob Ter Meer Business Partner CoffeeClick Zuid-Holland, hij staat volledig achter het mooie koffieconcept. "Voor CoffeeClick heb ik net als de eigenaren ook gewerkt in de business van printers en kopieermachines, zo is bijvoorbeeld ook het goede contact met Jaap van Oord van Fourtop ICT ontstaan. Mijn bedrijf vanuit de samenwerking met Ricoh heb ik drie jaar geleden verkocht en zo kwam ik in de luxepositie dat alles mocht en niks moest. Al snel kwam ik er wel achter dat ik de uitdaging en het dagelijkse contact miste waardoor ik op zoek ging naar een mooie invulling, met voorkeur in de koffie omdat er in het concept veel overlap te vinden is. Zodoende ben ik met CoffeeClick in aanraking gekomen, waarbij ik direct al vond dat ze het erg goed voor elkaar hebben; de service klopt, het CRM systeem klopt en ze hebben alles goed op elkaar afgestemd. Samen hebben we afgesproken dat ik de CoffeeClick partner word voor bedrijven in de regio Rotterdam en Drechtsteden."

"Het concept van CoffeeClick is onderscheidend in de markt, alles wordt teruggebracht naar het kopje koffie. Je ziet vaak in de markt dat de kosten onoverzichtelijk zijn, waarbij je bijvoorbeeld een aparte machine huurt, onderhoud separaat betaalt en aparte bonen koopt. De meeste inkopers weten tot op de komma wat een printje kost, maar hebben vaak geen idee wat een kop koffie kost. Terwijl juist goede koffie je visitekaartje is en daar moet je niet op bezuinigen, het is belangrijk voor zowel je medewerkers als voor bezoekers. Een eerste indruk maak je maar één keer. Door corona is ook het besef gekomen dat op kantoor werken niet vanzelfsprekend is en je ziet zelfs de trend dat het weer erg prettig is om er samen te zijn met collega’s. Voorwaarde is wel dat het op kantoor goed geregeld moet zijn wat betreft de voorzieningen en de sfeer, koffie hoort daar ook bij. Bij jongere mensen zie je sowieso dat ze hier meer naar op zoek zijn, het totale plaatje moet kloppen."

 

Doen wat je belooft - Onze partner in koffie

De koffiespecialisten van CoffeeClick weten waar je op moet letten om de beste kop koffie te krijgen. Rob geeft aan wat het onderscheid maakt. "Smaken verschillen natuurlijk per persoon, waarbij het in de zakelijke markt mooi is om op zoek te gaan naar een smaak in het midden waarbij de grootste doelgroep tevreden is. Niet iedereen houdt bijvoorbeeld van de sterke en specifieke smaak van espresso, met een goede allemansvriend heb je een lekkere kop koffie voor iedereen. Het belangrijkste hierbij zijn de koffiebonen, met goede melange krijg je betere koffie en dit is het geld altijd meer dan waard. In de markt zie je toch dat hier te vaak op bespaard wordt. CoffeeClick geeft relatief meer geld uit aan goede koffiebonen waardoor je een kwalitatief betere kop koffie krijgt en vooral met een vastere kwaliteit. Ook is onderhoud belangrijk, de monteurs komen minimaal vier keer per jaar bij een machine langs en lopen het dan helemaal na. Met een goede afstelling van je machine is de smaak van de koffie ook beter.”

"CoffeeClick zou ik omschrijven als een kwalitatief en conceptmatig sterk bedrijf, ik sta echt achter het product en we doen wat we beloven. Ik ben ervan overtuigd dat op lange termijn kwaliteit met het juiste advies altijd overwint. We denken graag mee met oplossingen waar klanten blij van worden, we hebben liever een fijne partnership dan een zakelijke overeenkomst. Zo is Fourtop ICT vergelijkbaar met CoffeeClick ook echt een organisatie dat voor kwaliteit staat, het is een bedrijf dat het verschil kan maken en altijd bezig is om te blijven ontwikkelen. In eerste instantie is Fourtop ICT onderscheidend geweest op het gebied van security, maar tegenwoordig is het door de jaren heen veel meer en breder geworden. De kracht ligt in het vertrouwen dat er aan klanten en partners wordt gegeven, het is goed geregeld en er wordt echt ontzorgd. Als ICT partner is er grip, ik vind dat jullie dat heel goed doen." 

“Zo is Fourtop ICT vergelijkbaar met CoffeeClick ook echt een organisatie dat voor kwaliteit staat, het is een bedrijf dat het verschil kan maken en altijd bezig is om te blijven ontwikkelen."
Rob Ter Meer - CoffeeClick klein-1
Rob Ter Meer

Business Partner Zuid-Holland, CoffeeClick

Maak een afspraak

Wil je starten met Microsoft 365 of wil je meer weten over alle mogelijkheden van je bestaande pakket, wij inspireren je graag! Neem contact met ons op en maak een afspraak, bij ons ben je altijd welkom.