Partnercase

Rocket Videos

Hoe onze cloud werkplek Cloudine tot leen kwam. Lees over de samenwerking met Rocket Videos

Rocket Videos

Next generation video productie, het is waar Rocket Videos voor staat en enorm goed in is. Als ervaren film- en animatiestudio combineren ze online videoproductie met de nieuwste tools en inzichten in de neurowetenschappen waardoor ze de boodschap op de juiste manier kunnen overbrengen. Er wordt gebruik gemaakt van A.I. gedreven eye-tracking tijdens het videoproductieproces en facial coding om de emotionele reacties van de gewenste doelgroep te analyseren, zodat beslissingen over de videocreatie gebaseerd zijn op basis van objectieve feedback. En ook nadat het project is afgerond kunnen ze helpen met het analyseren en optimaliseren van de video of voor toekomstige projecten. Van bijvoorbeeld bedrijfsvideo's, instructievideo's en testimonials tot product video's, event video's of animatie, Rocket Videos creëert unieke video-ervaringen met veel zorg en plezier voor elk doel.

Rocket Videos

Achter de schermen bij het maken van een animatie

Het proces verliep enorm soepel, waarbij we vanaf het eerste gesprek al binnen een paar weken de definitieve animatievideo ontvingen. Het begon met een eerste intakegesprek over wie Cloudine is en waar we als Fourtop ICT voor staan, hierna volgt dan al snel een script waarop je feedback kunt geven. Aan de hand van het definitieve script gingen ze bij Rocket Videos aan de slag met de zwart wit tekeningen waarbij het eerste frame wel al in kleur wordt gemaakt. Leuk om al te zien! Nadat de nieuwe opmerkingen zijn doorgevoerd ontvingen we alle pagina's in kleur en kon er na akkoord hierop al animatie worden toegevoegd zodat het al echt een video werd. Voor ons was het plaatje pas helemaal compleet toen we de voice mochten uitkiezen, de stem vertelde ons verhaal precies zoals gehoopt. Toen we de animatievideo definitief ontvingen waren we meteen enthousiast, onze cloud werkplek Cloudine kwam dankzij Rocket Videos tot leven!

Rocket-videos-logo
"Fourtop is extra goed voorbereid de samenwerking met Rocket Videos ingestapt. Het ontwerp voor het gezicht van Cloudine was al duidelijk en de complexiteit van de cloud werkplek was al geconcentreerd naar een compacte boodschap. Ik denk dat de communicatie voor dit soort projecten zo goed verloopt, omdat het heel duidelijk is wat iemand precies wilt maken en wat ze ermee willen bereiken. Hoe beter het bedrijf haar eigen doelgroep en branding kent, hoe sneller wij kunnen schakelen. Goede tip voor nieuwe klanten!"
Rocket-videos-logo
Tara Visser

Projectmanager Rocket Videos

Van een idee naar en complete animatievideo

We zijn erg blij met Rocket Videos als onze partner voor animatievideo's, ze kwamen met heel creatieve ideeën, begrepen onze feedback snel en maakten er hierna altijd iets mooiers van dan we vooraf hadden bedacht. Het is vooral fijn dat de lijntjes kort waren, bij vragen kon je altijd tussendoor bellen en reacties werden heel snel gegeven. Cloudine maakt samenwerken leuker, makkelijker en veiliger - we zijn dan ook trots op de door Rocket Videos gemaakte animatie die volgens ons dat verhaal perfect vertelt.

"Wat fijn was aan de samenwerking met Fourtop ICT was de doordachte visie en sterke communicatie ervan."
Rocket-videos-logo
Tara Visser

Projectmanager Rocket Videos

Maak een afspraak

Wil je starten met Microsoft 365 of wil je meer weten over alle mogelijkheden van je bestaande pakket, wij inspireren je graag! Neem contact met ons op en maak een afspraak, bij ons ben je altijd welkom.