headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact

Cloudine 1 jaar! Trots op onze cloud werkplek en klaar voor de toekomst

Mieke
14-dec-2020 11:02:56

Wat is het jaar snel gegaan! Waar we vorig jaar in december met trots het geboortekaartje van onze Cloudine online hebben gedeeld, maakt ze inmiddels al voor vijf bedrijven samenwerken leuker, makkelijker en veiliger. En met nog meer mooie organisaties op de planning voor 2021! Met de introductie van de cloud werkplek van de toekomst op de markt hebben we een grote innovatieve stap gemaakt bij Fourtop ICT. Met Cloudine nemen bedrijven afscheid van fysieke servers en kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de voordelen van werken in de cloud. Zo kun je met de moderne werkplek waar je ook bent samenwerken, op een simpele manier met elkaar communiceren, terwijl gevoelige data altijd veilig is. Onze cloud werkplek Cloudine is klaar voor jou!

Cloudine babykaartje | Fourtop ICT


Wat kan Cloudine voor je betekenen

Cloudine is ontwikkeld door Fourtop ICT en gebaseerd op het Microsoft 365 platform. Een platform dat qua betrouwbaarheid en beschikbaarheid voldoet aan de hoogste standaarden en normen in de markt. Als Microsoft Gold partner zijn we experts op het gebied van Microsoft en werken in de cloud. We weten precies wat de applicatiemogelijkheden zijn en gezamenlijk onderzoeken we waar voor jouw bedrijf de kansen liggen om de productiviteit te verhogen. Daarnaast kun je met de cloud werkplek Cloudine zorgeloos werken dankzij de cybersecurity van onze beveiligingspartner ESET. Je bent goed beschermd tegen datalekken en je houdt hackers makkelijker buiten de deur in een optimaal beveiligde ICT omgeving.

Ook snappen we bij Fourtop ICT wat een uitdaging het is om naast de techniek je collega’s bij het adoptieproces van een nieuwe ICT omgeving te betrekken. Het is belangrijk dat alle medewerkers van je organisatie weten wat er van ze verwacht wordt en hoe ze zelf het makkelijkst en veiligst kunnen werken met Cloudine. We helpen je door middel van inspiratiesessies en interactieve dieptetrainingen gedurende het gehele adoptieproces, samen zorgen we ervoor dat iedereen gereed is voor de nieuwe ICT omgeving. En na de implementatie stopt het niet, met onze dagelijkse ondersteuning en een proactief beheer staan we voor jou en je collega’s klaar.

Cloudine | Microsoft365 | Fourtop ICT

Wil je hiernaast nog aanvullende bedrijfsprocessen verder blijven ontwikkelen en optimaliseren? We hebben ook de mogelijkheid om op maat gemaakte software en koppelingen voor je te ontwikkelen met behulp van het Microsoft Power Platform. De voordelen van Power Automate, Power Apps en Power BI maken je dagelijkse werk overzichtelijker en efficiënter waardoor je meer tijd hebt voor de belangrijke zaken. Met slimme oplossingen stuur je op succes en haal je daadwerkelijk het beste uit je organisatie.

Ben je klaar voor de cloud werkplek Cloudine?

Inmiddels maakt Cloudine al voor de volgende bedrijven samenwerken leuker, makkelijker en veiliger: Greenberg Nielsen, Sterk Werk, Hols de Man, RG-projecten en The Accounting Company. Lees over de ervaringen met Cloudine en Fourtop ICT in onze klantverhalen. De volgende bedrijven staan al op de planning om volgend jaar met Cloudine aan de slag te gaan: IMP, Amare en Cemex Trescon. Ben jij ook klaar voor onze cloud werkplek Cloudine?

Naar alle klantverhalen

De plannen voor Cloudine in 2021

We hebben bij Fourtop ICT nog ontzettend veel mooie plannen met onze moderne werkplek Cloudine! Naast de bekende Cloudine brengen we met de cloud werkplek verdieping dankzij meerdere Cloudine versies specifiek ontwikkeld per branche. Elke branche heeft namelijk te maken met eigen uitdagingen en gerichte ICT-oplossingen om zo optimaal en veilig mogelijk te werken, wij bij Fourtop ICT begrijpen dit en denken met je mee. In 2021 vertellen we je alles over leuker, makkelijker en veiliger samenwerken met Cloudine voor de volgende branches:

  • Cloudine handel & distributie
  • Cloudine financiële dienstverlening
  • Cloudine industrie
  • Cloudine maritiem

We starten 2021 met Cloudine handel & distributie

In de handel & distributie branche is goede communicatie tussen de verschillende afdelingen en snel schakelen belangrijk. Om aan de vaak veeleisende klantbehoefte te voldoen heb je namelijk een goede samenwerking nodig tussen de verschillende bedrijfsdisciplines. Zo zijn er binnen bedrijven regelmatig tegenstrijdige belangen. Wij hebben oog voor de medewerkers van je bedrijf, want zij werken dagelijks in de ICT-omgeving, en we zorgen voor soepele connecties tussen de verschillende afdelingen. Tijdens de inspiratiesessies en dieptetrainingen gegeven door onze ICT-experts maken we iedereen enthousiast en klaar om digitaal zo optimaal mogelijk te werken. Je kunt er op de Cloudine handel & distributie pagina meer over lezen. En hiernaast kun je de ICT-uitdagingen en oplossingen voor de andere branches vinden. Samenwerken wordt leuker, makkelijker en veiliger met onze cloud werkplek Cloudine! 

We kijken met Cloudine uit naar volgend jaar en houden je op de hoogte over alle nieuwste ontwikkelingen! Tot snel in 2021!

Cloudine - handel & distributie | Fourtop ICT

Ben je benieuwd naar wat Cloudine voor je organisatie kan betekenen?

 

Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Bij ons ben je altijd welkom!

Afspraak

Dit vind je misschien ook leuk

Verhalen over Cloudine