headset-solid
078 30 30 777
Afspraak
background fourtop

Deta-vast

 

Plan een afspraak

Detacheren op maat

Deta-vast is detacheren op maat: een mengvorm van detacheren en werving & selectie. Wij detacheren ervaren specialisten op projectbasis, gedurende een vooraf overeengekomen periode. U betaalt geen wervings- en selectiekosten en u loopt geen werkgeversrisico’s.
Na afloop van de detacheringsperiode heeft u de mogelijkheid om de medewerker zonder aanvullende vergoeding in vaste dienst te nemen.

In goede handen

Met een deta-vast ICT professional van Fourtop, weet u zeker dat u in goede handen bent. Tijdens de detacheringsperiode bieden wij coaching en ondersteuning aan onze professional. Dit betekent dat er een team van collega specialisten beschikbaar is om complexe vraagstukken op te lossen. Ook voorzien wij in scholing van de medewerker, mocht dit nodig zijn.

In goede handen

No cure, no pay

Deta-vast is altijd op basis van 'no cure - no pay'. Dit betekent dat er voor u geen extra kosten zijn wanneer de kandidaat niet blijkt te bevallen. Ook draagt u geen risico bij ziekte. Na de detacheringsperiode is het mogelijk om de ICT professional kosteloos over te nemen. Tenslotte betaalt u alleen de daadwerkelijk gewerkte uren. Dit is handig wanneer de werkdruk toeneemt of juist afneemt.

 
no cure no pay

Specialisme

  • Systeem- en netwerkbeheer: Microsoft, Citrix, VM Ware, Linux, Cisco Consultants, project managers, applicatiebeheerders, functioneel beheerders, supportmedewerkers
  • Ontwikkelaars: Java, Oracle, Sharepoint, Linux, .net, C#, PHP
  • DBA’s: Oracle, SQL
  • IT Architecten, Security Architecten en IT Security specialisten
  • IT Management
specialisme
Persoonlijke uitleg

Aangenaam kennismaken

Voor nieuwe opdrachtgevers hebben wij een speciale kennismakingsaanbieding.
Informeer naar de mogelijkheden.

Plan een afspraak

De voordelen van
het Fourtop Deta-vast op een rij

Door een verlengde proeftijd kunt u de kandidaat beter beoordelen.
No cure, no pay.
Flexibel in mogelijkheden: bij- en afschalen wanneer het u uitkomt.
Doorlopende begeleiding van de kandidaat vanuit Fourtop.
 

Plan een afspraak

Onze nieuwste blogs