headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
Salem

Verpleeghuis Salem raadt Fourtop aan als ICT-dienstverlener in de zorg

Lees de ervaringen van Verpleeghuis Salem

Verpleeghuis Salem


Zelfs voordat ICT-dienstverlener Fourtop is ontstaan, was verpleeghuis Salem al klant, bij het toenmalig eigen bedrijfje van de huidige eigenaren van Fourtop. "We hebben al zo lang een goede relatie met de heren. Fourtop is een zeer flexibele organisatie, waar men zich met hart en ziel inzet voor hun vak. Fourtop denkt met ons mee en luistert." 

Logo-salem

Geen klant, maar een partner

Met een bedrijf als Fourtop is verpleeghuis Salem echt in staat om stappen te zetten die nodig zijn in de zorg. Dat Fourtop flexibel is, blijkt wel uit de volgende ervaring van directeur Leo Bruinsma:

Bij ons was er op een zondag een keer paniek. Alle keuzes voor de warme maaltijd die waren gemaakt door de bewoners waren weg. De software werkte niet meer. Toen is Fourtop hier op zondag langs gekomen en hebben ze het probleem opgelost. Geweldig! Ook ontzorgen ze ons met de beveiliging uitdagingen die horen bij de zorg. Fourtop is in staat om prioriteiten te stellen. Als het mis gaat, schuiven ze alles aan de kant, in de positieve zin van het woord en helpen ze je met man en macht."

Fourtop hecht veel waarde aan een goede band haar partners. "Ik voel me geen klant van Fourtop. Het is meer een stukje partnership", aldus Leo Bruinsma. Fourtop organiseert geregeld een klantevenement waarbij ontwikkeling centraal staat. "We zijn een keer in het datacenter geweest, waar alle informatie wordt opgeslagen. Zeer interessant om dat eens te zien. Daar ontstonden echt discussies met alle klanten en Fourtop. Onwijs leuk om met zijn allen zo te praten. In maart 2015 hebben we een lunch gehad, waarbij Heleen Dura, onderneemster van het jaar 2013, haar ervaringen kwam delen. Op een hele andere manier leerzaam."

Fourtop hecht daarnaast veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. In samenwerking met haar partner Salem is er een dag meegelopen door de medewerkers van Fourtop met de medewerkers van Salem. Dit zorgde bij Fourtop voor nieuwe inzichten. Bovendien is het voor de bewoners en medewerkers van Salem leuk om vanuit een andere hoek aandacht te krijgen. Leo Bruinsma zegt: "Het is leuk dat we samen met Fourtop zo’n dag konden organiseren. Ik ben graag referent!"

bg handshake

"Ik voel me geen klant van Fourtop. Het is meer een stukje partnership"

Leo Bruinsma
Directeur, verpleeghuis Salem

Is je organisatie op zoek naar een flexibele ICT partner?

Neem gerust eens contact met ons op voor een adviesgesprek.

Neem contact op