headset-solid
078 30 30 777
Afspraak
background fourtop

Netwerk

 

Plan een afspraak

Wat het betekent

Kwaliteit en veiligheid
De kwaliteit en veiligheid van je netwerk zijn bepalend voor jouw bedrijfsprocessen. De stabiliteit waarmee je bedrijfsnetwerk is verbonden met de Cloud of het internet, zorgt voor een prettige werkervaring. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor je interne Wifi netwerk.

Verbinding

Altijd passend
Je verbinding met het internet of de Cloud is belangrijk voor jouw bedrijfsprocessen en moet dus aansluiten bij je bedrijf. Naast snelheid, zijn ook de stabiliteit en kwaliteit van de verbinding van belang. Fourtop voorziet in alle type verbindingen om je op de juiste manier te verbinden. Dankzij onze samenwerkingen met landelijke en lokale partners, hebben wij altijd een passende verbinding voor jouw bedrijf.

Verbinding

Beveiliging

Risico's minimaliseren
De beveiliging van je netwerk is belangrijk, echter zijn er altijd uitdagingen die risico`s met zich meebrengen. Risico`s die je het liefst wilt kunnen minimaliseren. Denk hierbij aan medewerkers die hun privé computer of mobiel aansluiten op het wifi netwerk van jouw organisatie. Beleidsmatig kun je afdwingen dat deze devices enkel via een gescheiden bezoekerswifi online mogen, echter is dat lastig te controleren. Dankzij onze netwerk scanner houden we je netwerk 24×7 in de gaten. Mocht er toch wat gebeuren, dan ondernemen wij direct actie!

Beveiliging

Gebruikers

Efficiënte bedrijfsprocessen
Om er voor te zorgen dat jouw bedrijfsprocessen voorop staan, bieden we de mogelijkheid om het internet gebruik binnen je organisatie te reguleren. Dit doen we aan de hand van een ICT privacy beleid dat we samen met jou opstellen. De bedrijfsregels die hier uit voortkomen, koppelen we aan je verbinding. Zo worden bepaalde websites altijd of op bepaalde momenten geblokkeerd, wat de efficiëntie van bedrijfsprocessen ten goede komt.

Gebruikers
Persoonlijke uitleg

Persoonlijke uitleg

Heb je vragen of wil je persoonlijke uitleg hebben?
Neem dan contact met ons op en maak een afspraak! Bij ons ben je altijd welkom.

Plan een afspraak

De voordelen van
het Fourtop Netwerk

Begin vandaag nog met de Netwerkoplossingen van Fourtop.

Snelle, stabiele en kwalitatieve verbinding
Veilig netwerk en verbinding
Een op maat gemaakt privacy beleid voor jouw bedrijf
Hogere efficiëntie
 
Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Plan een afspraak

Onze nieuwste blogs