headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
Financiële dienstverlening branche | Fourtop ICT

ICT voor financiële dienstverlening

Onze oplossingen voor ICT vraagstukken in de financiële dienstverlening branche!

Financiële dienstverlening

Bij Fourtop ICT brengen we je organisatie verder!

Dataveiligheid en een stabiele ICT omgeving zijn belangrijke onderdelen in de snelle branche van financiële dienstverlening. Met vertrouwen zijn alle gegevens van je organisatie optimaal beveiligd en AVG-compliant. Met behulp van live rapporten en overzichten is de financiële data overal beschikbaar en duidelijk voor iedereen. Je behoudt grip op gevoelige bedrijfsgegevens en deelt ze veilig met wie je het wilt. Er is hierdoor ruimte om te denken in groei en oplossingen voor de toekomst waarbij de klant centraal staat. Samenwerken wordt leuker en makkelijker met Fourtop!

Cloudine financiële dienstverlening | Fourtop ICT

Uitdagingen in de branche

In de financiële dienstverlening branche heb je te maken met financiële en vertrouwelijke data van vele organisaties. Een goed beveiligde en stabiele ICT omgeving is dan zeker essentieel om datalekken te voorkomen. Ook dien je als bedrijf te voldoen aan de AVG-privacywetgeving om integer om te gaan met privacygevoelige gegevens van klant, partner en collega. Passend advies en ondersteuning is hierbij vaak nodig. Hiernaast wil je als organisatie financiële gegevens graag duidelijk inzichtelijk krijgen en kunnen delen met derden. De vraag is hoe de ICT bijdraagt aan een stabiele en goed beveiligde digitale werkomgeving waarbij data makkelijk en vooral veilig gedeeld kan worden met elkaar?

Onze ICT oplossingen Cloudine financiële dienstverlening | Fourtop ICT

Een stabiele en goed beveiligde ICT omgeving staat bij ons voorop in de financiële dienstverlening branche. Aanvullend creëren we bewustwording en bewapenen we iedereen in je organisatie door middel van onze Security Awareness training. Je houdt hierdoor hackers makkelijker buiten de deur en voorkomt datalekken. Ook staan we voor je klaar om je te helpen met een AVG beleid zodat je organisatie voldoet aan de privacywetgeving. Als het gaat om het inzichtelijk krijgen van de financiële gegevens dragen onze live rapporten en overzichten bij aan een duidelijk overzicht wat veilig gedeeld kan worden met wie je maar wil. We weten bij Fourtop ICT dat je klant centraal staat, hier heb je dan ook alle aandacht voor in een optimale cloud werkomgeving.

Met de stabiele en goed beveiligde ICT omgeving van Fourtop ICT kunnen we onderling makkelijk en vol voltrouwen financiële gegevens van klanten met elkaar delen. We zijn beter in staat ons werk te doen."

Ben je klaar voor Fourtop ICT en Cloudine? 

Fourtop ICT | Jouw ICT partner | We stay connected

 

25

Het aantal jaar dat Fourtop klaarstaat voor klanten en zorgt voor zorgeloze ICT!

12

Het aantal trotse bedrijven die al makkelijker en leuker samenwerken met Cloudine!

Cloudine | Fourtop ICT

14.108

Het aantal mensen waar met alle zorg de ICT omgeving voor wordt beheerd!

Verhalen van onze klanten

We zijn trots op onze financiële dienstverlening klanten en laten je graag hun ervaringen lezen!

Greenberg Nielsen | Fourtop ICT

Greenberg Nielsen

“We maken geen gebruik meer van trage verbindingen tussen servers, losse applicaties en programma’s. Alles is veilig opgenomen in de ‘cloud’ van Fourtop ICT en dit levert gemak en snelheid op.”

Meer lezen →
Hols de Man logo | Fourtop ICT

Hols de Man

“Betrouwbaarheid staat absoluut bovenaan, hiernaast zijn snelheid en continuïteit belangrijk. Als deze onderdelen er niet zijn dan houdt het voor ons op en Fourtop voldoet hier zonder problemen zeker aan.”

Meer lezen →
The Accounting Company | Fourtop ICT

The Accounting Company

“Er wordt voor gezorgd dat we op een fijne en veilige manier ons werk kunnen doen, ik zou ze dan ook zeker aanbevelen bij andere organisaties. Er wordt met Cloudine voorop gelopen met een compleet product."

Meer lezen →
Naar alle klantverhalen

Hebben wij je al overtuigd?

Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Bij ons ben je altijd welkom!

Afspraak